Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyemin kumanda beyni yandı. Ne yapabilirim?

recep.fb

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bana almanyadan akülü sandelye geldi fakat şarjda çok kaldığı için ısınıp kumanda -beyni arızalandı pres ollduğu için tamiri yok diyorlar ne önerirsiniz not-çift akülü 60amper sağ-sol sinyal park ve lamba var yardımınıza teşekür kütahya recep

sandelyenin bir resmini gondersene bana bir bakayim bulabilirmiyim

Arkadaşım,
aracının markasını yazmamışsın,eğer "meyra" ise yardımcı olabilirdim...

meyra değil.

beyninde böyle yazıyo =
p.no= DX-REM24SB
S.NO= 99B-74103
DYNAMIC

markasında da böyle: Action marka g-40 pluss

Arkadaşım
Aracın resmini image scahk marifeti ile buraya ekleyiver görelim,saygılar

imageshack.us/ adresine git browse var tikla ekraninda var olan resme gel
uzerine tikla sonra upload var bekle sonra resim gorunecektir resmin uzerine tikla
sonra resmin uzerine basili dudarak ekrana kaydir hepsi bu ...

yanliz dikkat et cevap verme kutucugun sol ust kosesinde aa var ona tikla sonra
resim kaydir oldumu..

benim beyinde yandı,malesef yanan parçaları bulamadık.

recep.fb ,

Imageshack - modules20acs202
Imageshack - modules20acs202page1

Vermiş olduğun joystick kumanda modelinin, İngiliz Dynamic firmasının Invacare için özel olarak üretmiş olduğu bir model olduğunu ve tamir işleminin sadece Dynamic firmasının İngiltere'deki merkezinde yapılabileceğini öğrendim, dolayısı ile joystick'i tamir için İngiltere'ye göndermek gerekiyormuş..
Bunun dışında yapılabilecekler:

1) Sandalyenin modelinden Invacare firmasının bir modeli olduğu anlaşılıyor, bu firmanın Amerika'daki merkezine ait web sitesinde, Türkiye temsilcisi KBB firması olarak gözüküyor. kendileri ile bir temas kurarak sorunu anlatabilir ve yardım talep edebilirsin

2) Sandalyenin Almanya'da satın alındığı yer ile temas kurup sorunu anlatıp oradan yardım talep edebilirsin..

Ne yazık ki ithal ürünlerin birçoğunda bu sıkıntılar sürekli olarak yaşanıyor. Sandalyelerin markasına ya da fiyat cazibesine göre ithal ürünler satın alındığında bir süre sonra bir çoğunun arkasında yeterli bir servis ve yedek parça teşkilatı olmadığı ortaya çıkıyor..

O yüzden tavsiyemiz bu tür sıkıntılar yaşamamak için akülü sandalye alırken yerli imalat olan ürünlerin tercih edilmesi...

Sertel Şen
www.lamira-easylife.com

yardımlarınız için teşekürler şimdi resim gönderemedim yardımlarınız sayesinde kumanda ve araba resmi invacare g40 plus internet google tıklayınca çıkıyor

e801_1.JPG

Google bu adree girin en alttaki g40plus ta benim arabanın aynısının bilgileri var

arakadaşım beyni pres felan diyen arakadaş sana yalan söylemiş. aracının tamiratı mümkün ayrıca tüm yedek parçaları elimde mevcut i
rtibata geçersen yarcımcı olabilirim

www.engelliaractamiri.com
DYNAMİC ELEKTRONİK

0505366150 0532631459

araçın beyin tamiratı mümkün dğeildir.olsa bile kısa bir süre sonra tekrar arıza verecektir..sonuçta içinde ömrü belli kondansatörler var..en garanti yöntem beyni değiştirmektir.Türkiyede satan yerler var reklam olmasın diye yazmıyorum
googleye akülü engelli aracı yazdığında bu işi yapan firmalar sıralanıyor.kolay gelsin

----------

sayın h.karahan kaç senedir bu işin içindesiniz bilmiyorum ama bu beyinler fiziksel olarak tamir edilse bile içindeki flash programlarını bulmak mümkün değil.
tamam analog beyine sahip araçlarda bu mümkündür ama yeni entegre kullananlarda bu mümkün değil...merak ettim sitenizde söylediğiniz gibi teknik ekiple beraber bir tane entegre sahibi beyin tamir ettiyseniz kanıt gösterirmisiniz;)

şaşırdım kaldım.manueli-beyni almanyaya gönderdim akrabam ilgileniyor.sandelyenin motor seri no istenildi gönderdim. tamir yaptırılıyor yapılınca göndereceğiz denildi.istanbulda da bozuk olmasının sorunun fazla zor olmadığının servisi var denildi 2ay oldu ne önerirsiniz

onların tamir anlayışı muhtemelen direk içindeki kartı değiştirmektir.Hiçbir firma teker teker entegreleri söküpte teste tabi tutamaz:)

Banada booster puma kumanda kolu ve dinamoları lazım

Recep kardeş arabanın ya anı markadan firmasından beyin ithal edecen.
yok ben uğraşamam geri kalan parçaları bize yedek parça olarak satacan çünkü benim BOOSTER PUMA Marka arabamın kumanda kolu ve dinamo motor arızalı eğer uygun görürsen ben mehmet gümüş tel.0537 849 5671 ara beni görüşelim:):):)

slm aracınızın beyni ölimizde var

hermarka aracın anabeyni ve kontrol ünütesi elimizde mümkün
sevis tel 0216 379 07 26
cep 0532 640 42 64

Dikkat

Recep arkadaş sakın ha ATLANTİS MEDİKAL'la iş yapma yolda kalırsın

muratto123;

arakadaşıım ben bu işi yıllardır yapıyorum ve bu aracın flaş entegrelerini yükleye biliyorum beni diger tamircilerle karıştırmazsanız sevinirim arakadaşımızı yanlış yönledirip masraf çıkartmayın bende tüm yedek parçası var flaş yüklü entegresi dahil artı olarak tamir yapıldıgında uzun süre kullanacaktır arabasını kondansistör felan kim demişmişse size işini iyi bilmeyen biri söylemiş kondansistör degin parça 1/2 ytl lik bişey onlarıda degiştiriz olur biter sizden ricam arakaşlar lütfen kulakkan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin

aracını getir sana flaş entegresini kopyalayıp geri vereyim istersen elinde yedek bulunur kanıt istersen sana nasıl bi kanıt vereyim ben dijital çalışan tüm beyinlerinde tamirini yapıyorum entegreleri teker teker söken firma yok demişsin zaten arızayı bulamayan teker teker söker ustalık arızayı direkman bulmaktadır ben buradan flaş yazılımlarınıda veririm ama tamir işini yapanlar kendileri bulsun birazda onlar emek versin isterim öyle hazıra konmasın kimse emek hırsızlıgı olur bu

flash yazılımlar her beyinde farklıdır;)kondansatör dediğimde 1-2 tl lik birşey değildir.1. olarak o kapasitörleri bulmanız çok zordur.2. olarakta türkiyede 100 lriadan aşağı zaten bulmazsınız.Bu parça beyinde en çok yorulan parça olduğu için zaten arıza yapan beyinlerde genelde kapasitör yakar..flash ında arıza vardır yüklersin tekrar(ki bendede var programları) çalışır ama ne kadar gider?..flash programları öyle internetten download yapabileceğiniz birşey değildir.Tanınmış beyinlere girersin ki buna firmada izin verir.AMA birçok firma beyinlerine girmene izin vermez..entegreleri kilitlidir ve yeniden flash armak için bu kilidi kırman gerekir:)

Diyelim kilit bi şekilde kırıldı..Elindeki flashı direk ona mı atmayı planlıyorsun:DAynı beyinlere sahip farklı araçların bile programı farklıyken farklı beyinlere oturup C++ flash mı yazıcaksın:D

kolay gelsin iyi tamirler:rolleyes:

----------

ha dersenizki ben bunları biliyorum kapasitörleri gerekli olduğunda değiştiriyorum flash ınıda kendim kodluyorum(ki bu konuda dikkatli olunmaz ise aracın mekanik aksamınada zarar verebilirsin)bütün entegrelerim var elimde, firmanın yetkili servisiyim ,bana kilit olmayan parçaları yolluyorlar:O zaman diyecek lafım yoktur elbette..Durum böyleyse bize helal olsun sana demek düşer.

dostum flaş entegrelerinde şifre yok elime gelen her markanın saglam flaşlarını kopyalıyorum ben 10 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum.

benim arabamda invacare g40 plus ve bende de her sarj sonrası sorun çıkmaya başladı ya vitesi geri atıyor ya ileri atıyor ya hiç açılmıyor joistiğin altından şarj olması ısıtıyor beyni ve hafızası karışıyor galiba çok saçma yapmışar ordan şarj olmasını bende tamir için servis rıyorum samsunda

muratto kardeşim senin elektronik hakkında hiç bi bilgin yok anlaşılan sana bu söylediklerini kim söyledi ise tamemen yanlış bu konuları biraz daha araştırıp ögren lüten istersen sana msn adresimi vereyim ben sana orada daha detaylı bi şekilde bilgi vereyim yanlış bildiklerini dogru olanlarla degiştirelim ki sende başkalarına aktar ama dogru olarak ........................
msn@engelliaractamiri.com

MURAT KARDEŞ BEN SANA SIFIR BEYİN YAPARIM.İMALATA KARŞILIK 1 YIL GARANTİ.,
YALNIZ sana vereceğimiz şartların dışında kullanmaman karşılğında garanti yaptığımız beyin her türlü araca monte edile biliyor..
nurullah baytekin
ankara
0 532 402 59 09 0542 437 37 37
sayğılar

Recep kardeş sakın kendini atlantis medikal nickli üyeye kaptırıp arabanı daha beter bozdurma bu nicke sahip üye mehmet uçkan'dır.
Bende verdiği cep numarası aynen mehmet uçkana aittir. Beni 3 aydır eve mahkum eden bu insana inanma üç arkadaşım da mağdur bu insanın darbesin den dolayı

----------

Siz nerdesiniz nurullah bey

ben ankara da ikamet ediyorum.bende özürlüyüm.kendi aracımı tamir ederken bu konuya eyildim. şimdi kendimiz beyin yapar olduk.
tel o532 4025909 0542 4373737 la yardımcı olmaya çalışırım. nede olsa bizde özürlüyüz.

beyin veya joistik onarımlarında bir telefon kadar yakınız arayın görüşelim.
Sonuca bizimle ulaşın 05433880198

Herkese selam Akülü aracınız ne marka olursa olsun; Her türlü aracınızı ve joystick,arıza,motor arıza v.s. Garantili olarak Ankarada bizim teknik servis yapmaktadır.
Bilgilerinize
bizimteknikservis.tr.gg

Akülü tekerlekli sandalye

Sayın Recep bey adım şenol kaya speed medikal bünyesinde elektronik teknisyeni olarak hizmet vermekteyim Her marka model Akülü tekerlekli sandalyelerin bakım ve tamirini uzman kadro ve ekipmanlar ile yapmaktayız.
Yeni kurduğumuz şirketimizin çizgisi siz akülü tekerlekli sandalye kullanıcılarının tamir ve bakımda yaşadıkları eksiklik ve çözümsüzlükleri aşmaya çalışmak...
probleminiz ile elgilenmek ve yardımcı olmaya çalışmak amacı ile irtibata geçmek isterim bana ulaşabileceğiniz adresler...
senol2934@hotmail.com
tel&fax : 216 396 30 30
GSM : 537 467 77 58
fevziçakmak mah. inönü cad. timurlenk sk. NO: 1 üstkaynarca/pendik-İSTANBUL

Üst Alt