Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akülü sandalyemin kumanda beyni yandı. Ne yapabilirim?

recep.fb;
kardeş sakın bir türk firmaya arabanı yollama ya orijinal beynini getirt yada hiç boş yere masraf etme sonra arabanı tamir ettik derler geldiğinde traktör gibi çalışır araban ve bu arabalar çok rahat çok güçlü orijinal beynini ankarada taktır derim ben invacarenin servisinde yani

sevgili arkadaşlar akülü araçlarınızla ilgili elektrik veya elektronik olan tüm arızalarınızda sizlere yardımcı olabilirsem memnun olurum.Bende %70 özürlüyüm.Emekliyim sizlere yardıma hazırım.benimle iletişime geçmek için vurgun1959@hotmail.com veya 0533 5511801 i arayabilirsiniz.sizlere yardım edebilirsem çok memnun olacağım.Arıza tespit ücreti almıyorum.

sevgili arkadaşım ben almanyadan alman lisesi meslek bölümü mezunuyum.
sorunun devam ediyorsa mesaj at yardım ederim.selamlar

yamuradam82 senin düşüncelerine katılmak istedim çok doğru.ama daha önce istanbulda bir firmaya göndermiştim.bende beyin anahtarıda göndermiştim.jostik yeni almıştım.araba olmadığı söylenildi.akülü arabayı istanbulda başka firmaya gönderdim.firma dışarı ülkeden yeni beyin getirtti.araba çalışıyor.benim yeni jostik ve anahtar gelmedi.allah razı olsun.beni sıkıntıdan kurtardılar.ilk firma ikinci firmaya gönderdiğini söylüyor beyin getirtiren firma gelmediğini söylüyor.artık elleri ve vicdanları varsa Allaha havale ediyorum.jostiği kilitleyen anahtarsız kaldım.küçük ufak siyah anahtar. ... senden ricam nasıl ayarlananır arkadaşlar. arabam g40 plus.

iyi günler benimde alman malı booster puma arabam var şimdi arabamın kömürleri bitti bir yerden şipariş ettik uymadı uyan kömürü nerden buluruz kömür çeşitlerinin resmi olursa uyup uymayacağını tahmin ederiz ama yardımlardan dolayı şimdiden teşekkürler

33barış;

merak ettiğim bir şey var, akülü aracın kömürleri bitince ne oluyor?
tamamen duruyor hiç gitmiyor mu?
yoksa eski hızından daha yavaş mı gidiyor?

arabanın kömürü biterse araba harekete geçmiyor eğer diğerlerine göre kısalırsa kısalmış olanın ters yönüne doğru döner öne arkaya gitmeyi çalıştıran kömürlerse hızını yavaşlatır

Üst Alt