Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Almanya XCell-Center'de kök hücre nakli oldum. Tecrübelerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defnex geçmis olsun benim bildigim L3-L4 C6-C7den daha alt bi sevyede neden önce c sevyesine neden mudahale etmedier. C sevyesi düzelmeden L sevyesindeki gelismeleri nasil hissedeceksin. ALLAH sifalar versin dilerim en kisa zamanda sagligina kavusursun.benimde C6-C7 de yaralanma var o yuzden merak ettim.

bunların amacı L seviyesinede müdahale etmek değil...kök hücrenin vücuda veriliş yöntemleri var..onlarda L den veriyorlar..önemli olan vücuda kök hücreyi enjekte edip dağılmasını sağlamak..

hemen hemen herkes dort gozle sızın sızdekı gelısmelerı takıp edıyor edıyoruz ınsallah hayırlısı olur sızde bızde kurtuluruz..

inşallah umduğunuz gelişmeleri yaşarsınız. güzel haberlerinizi bekliyoruz. hasretle bekliyoruz desek yeridir. güzel haberlere bugünlerde çok ihtiyacımız var.

bende fransadayim, almanya 200 km ama cesaret edipde gidemedim helal valla insallah umdugun gibi olur

Defne'cim,
Şu andaki his ve hareket seviyeni tam olarak yazar mısın?

dualalarımızla destekliyoruz inşallah iyleşir dönersiniz istediyiniz gibi olmasını dilerim
selamlar

gercekten guzel haberlere bu aralar cok ıhtıyacımız var arkdaslar...

Merhaba defnex geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşirsin herşey gönlünüzce olsun... ben MD hastasıyım hiçbir zaman inancımı kaybetmedim birgün bir şekilde herşeyin düzeleceğine hep inandım, sizlerde inanın, elbet bugünler de geçecektir :)))

herkesin benden gelecek haberi dört gözle beklediğini biliyorum..ben de sizin gibi heyecan içerisindeyim :) ben türkiye'deyim şuan..almanya'da sadece 1 hafta kaldım...

defnex beni cesratlendirdin sana teşekkür ederim canım inş herşey iyi olur bende ağustos ayına randevu aldım işlemlere başladım vize için ne kadar para ödedin kolaylık sağlıyolarmı bana tavsiyen varmı?orda oteldemi kaldın? şimdiden teşekkür ederim canım,ben fa lıyım bu arada

çok sevindim..umarım bir şeylere vesile olurum.vize için kişi başına 60 euro ödedik.kolaylık yok valla..yeterki istenen evrakları eksiksiz olarak konsolosluğa götür.otelde kalmadım.çok yakın akrabam vardı..x-cell e evleri yakındı.orda orda kaldım..

defne bütün masraflar ne kadar tuttu bende bu hafta sonu almanyaya gitcem randövüyo almanyadan alcam

benim;vize,pasaport,uçak bileti,ulaşım,hastane masrafı.....vs 20 milyarım gitti..ama otelde kalsaydım bu para 25 milyarı bulurdu..

ali sendemi kök hücre nakli olacaksın?

defnex baslangıc oldu..bır cok kısı gıdıyor almanyaya hayırlısı arkdaslar..dualarımız sızlerle..

hadi bakalım,hep beraber almanya'ya gidelim...hiiiiiii.... bülent bey,bu yazdığımı görmesin:)

Sevgili defnex;

Öncelikle geçmiş olsun ve inşallah umudunun yolunda umutla ayağa kalkarsın.
Günlerdir xcell ve kök hücre enjeksiyonu hakkındaki tartışmalarınızı okuyordum.Nette detaylı bir araştırma yaptım özellikle de alman sitelerinde.Emin olun ordaki hastalarda aynen burdaki hastalar gibi kendi aralarında araştırma yapıyorlar (xcell hakkında)
Bir video buldum,şeker hastası olan bir hastaya yapılan kök hücre enjekte ediliyor ve gördüm ki tamamen steril bir ortamda gerçekleşiyor herşey...

X-Cell Stammzellen Therapie - Video

Elbette ki henüz araştırma safhasında ama gün be gün ilerleme kat ediliyor.
İnşallah en kısa zamanda olumlu sonuçları hep beraber yaşarız.

Aynı hastaneye bende gittim üstelik daha 2 gun önce dondum ins yaptıkları iş dogrudurda hepimiz faydalanırız... hakkımızda hayırlısı....

Yaa ben bu forum olayını anlayamadım kim neyi nereye yazıyor . Tamam kök hürce tedavisi var gittim gördum uyguladım ama diger arkadaslara birazdaha beklemesini öneririm. Çünkü kendi dusuncelerime göre sadece yan etkisi bas agrısı değil.

defne bilgi paylasimin icin cok tskler kashastasiyim bende ayri
grup gibi gorunsede yuruyememe kas kayibi ms hastalari yada fa
hastalari seni umutla bekliyor umarim herkese olur ...

Baran ne oldu ne bitti bizede haber ver olurmu ...

rica ederim kuzey..elimden geldiği kadar bildiklerimi ve yaşadığım tecrübemi aktarmaya çalışıyorum...

Defne benimle irtibata gecebilirmisin acaba hastane hakkında bende aynı hastanede tedavi gördüm Gül hanıma seni sordum bilgi veremeyiz kendisiyse konus dedi. Yardımcı olursan sevinirim

umarım hakkımızda hayırlısı olur..

bakın işte arkadaşlar tartıştığınız konunun en güzel örneği bu...MİSSİNG-YOU beni sormuş ve bilgi verilmemiş..şimdi her sorana benim hakkımda x-cell bilgilerimi verse bende cidden sevgili BABEN in dediği gibi mahkemeye verirdim...hiç hastalarla görüştürülmüyor diyenlere en güzel cevap bu kesinlikle...

Defnemm Ercimiz ve diğer arkadaşlarımız senin yaşadığın gelişmeleri yakından takip edenlerden oldukları için bu şekilde yazmış,sen belkide not etmişsindir kişisel durumunu zaten?:rolleyes:

Arkadas benim seni sorup soruşturma sebebim hikaye olsun muhabbet olsun diye değil bende c7 yim belki bilmediğim bişey hakkından bilgi verirsin yada belki ben senin bilmediğin bi konu hakkında yardımcı olabilirim amacım sadece bilgi paylaşımı için. Pekii sana yan etkilerinin sadece baş agrı ve mide bulantısı oldugunumu sölediler? :))) İnsan gibi yardımlaşmaya birşeyleri paylaşmaya çalıştım arkadas ben ama demekki paylaşım içinde bişeyler gerekliymiş insanlarda herneyse allah sana saglık sıhat uzun omür versin inş. herkezden önce iyleşirsin.

Ok. Böyle düşündüğüne gercekten sevindim fakat forumu okuyan herkez senin gibi düşünmez onu da gözardı etmemek lazım dimi? :) Neyse msn adresimi yazdım sana eger eklersen seninle konusmak bazı seyler hakkında bilgi alışverişi yapmak isterim eğer senin içinde bi mahsuru yoksa ...

iyi...sizin adınıza sevindim..

defne arkadasimiz cok iyi yapmis bilgi paylasimi yapmis yok sorumluluk yok bilmem
ne siz hakimisiziniz savcimi vekilmi hekem merkez komitesinimi nedir...

Diyelim Ptc firmasi ilac arastirmalari yapiyor ve deneyleri yuzlerce insan uzerinden
uyguluyor vay hainler sizi gidi beni bilmez umut tacirleri siziii ...

Almanyada yapiliyor bu islem ucuncu dunya ulkesinde yari somurge yeni somurge
bir ulkede degil kapitalizmin burjuva demokrasinin ana vatani besiginde ...

iyi oyleyse oturalim tercube paylasimi yapmayalim herseyi ALLAH tan bekleyelim
kader diyelim hareket etmeyelim boyle iyimi bu lanet dunyaya bir kere geliyoruz
yasimiz gidiyor iki gun yasamadan goc etmek istemiyorum...

defne her turden ses cikacaktir sen moralini bozma biz arkandayiz her sekilde
gerekirse maddi destekde sunariz uc kurus belki ama gonulden olur manevi
olarak yanindayiz zaten...

hastalığım ile ilgili raporları ablama gönderdim.Kölne gitmesini bekliyoruz.Eğer SMA için bize herhangi bir riski yok ve ufakta olsa gelişme yaşar derlerse bizde gideceğiz.böyle oturarak beklemek çok zor.elinde sonunda bir şekilde herkes hayatını noktalıcak ve sonsuzluğa kavuşacak.yaşım 19,çok ta geçmeden bir şeyler yapmalıyız.yoksa böyle hayat sürdüremem.gelecek olan haberi size söylerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt