Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almış olduğum engelli raporu yüzünden güvenlik olamadım. Hastaneyi şikayet etmeli miyim?
@OğuzHan112
Başvurunuz incelenmiş olup;
Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğünün Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Dairesi başkanlığının 26.04.2021 tarih ve E-87307621/402.03.02-923 sayılı yazılarında Sehven yâda mükerrer kaydedilen engelli sağlık kurulu raporlarının silinebileceği bildirilmiştir
Bu yazıya istinaden silinmesini talep ettiğiniz sağlık kurulu raporunu düzenleyen sağlık hizmet sunucusuna müracaat ederek sehven yâda mükerrer düzenlendiği ve silinmesi gerektiği bildirildiği ve ayrıca bu rapor ile ilgili olarak bir hak ve menfaat temin edilmediği yönünde başhekimlik yazısının il müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.
Ayrıca Teftiş incelemesi veya Mahkeme kararı ile silinmesi karar verildiği takdirde ilgili komisyon tarafından gerekli değerlendirme yapılacaktır.
Abi cimer den böyle bir cevap geldi tam olarak ne yapmam lazım
Peki abi mahkeme yoluna gitsem değişen birşey olur mu sence? Yani şu dönem psikiyatri'de tedavi gördüm, süreli rapor da aldım ama şuan herhangi birşeyim yok, özel güvenlik olmak istiyorum desem olumlu sonuç alabilme ihtimalim var mı?