Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alt ekstremitede sensorimotor nöropati ile askerlikten muaf olunur mu?

asln1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba benim emg raporunda alt extremite distallerinde belirgin demiyelizan sensoriomotor nöropati var yazıyor ayrıca ayak bileğim zayıf topuk parmak ucu yürüyemiyorum ağır ayakkabı giyemiyorum uzun süreli kosamiyorum bana bu hastalıktan dolayı askerlik muafiyeti verirler mi bilgisi olan varsa konuda cevap verebilirmi

Arkadaşlar merhaba benim emg raporunda demiyelizan sensoriomotor noropati yazıyor askerlik tecili için heyete girdiğimde heyet 1 sene erteleme verdi niye direkt muaf vermediniz diye sorduğunda tanın belli olmadığı için dediler ve verdikleri erteleme raporunda tani olarak periferik sınır sisteminin diğer bozuklukları yazıyor tanıda polinöropati yazması gerekmiyormuydu bide seneye raporunu al gel dediler ne raporu almam gerekiyor bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi

Son düzenleme:
Üst Alt