Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alt ekstremitede sensorimotor nöropati ile askerlikten muaf olunur mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asln1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asln1

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba benim emg raporunda alt extremite distallerinde belirgin demiyelizan sensoriomotor nöropati var yazıyor ayrıca ayak bileğim zayıf topuk parmak ucu yürüyemiyorum ağır ayakkabı giyemiyorum uzun süreli kosamiyorum bana bu hastalıktan dolayı askerlik muafiyeti verirler mi bilgisi olan varsa konuda cevap verebilirmi

Arkadaşlar merhaba benim emg raporunda demiyelizan sensoriomotor noropati yazıyor askerlik tecili için heyete girdiğimde heyet 1 sene erteleme verdi niye direkt muaf vermediniz diye sorduğunda tanın belli olmadığı için dediler ve verdikleri erteleme raporunda tani olarak periferik sınır sisteminin diğer bozuklukları yazıyor tanıda polinöropati yazması gerekmiyormuydu bide seneye raporunu al gel dediler ne raporu almam gerekiyor bilgisi olan varsa cevap yazabilirmi

Son düzenleme:

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri