Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Amirim bana yapamayacağım işler veriyor! Ne yapmalıyım?

birasır

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben bir okulda hizmetli kadrosunda çalışıyorum.amir bana raporumda olmasına rağmen yapamayacağım işler verdi benim nerelere başvurmam gerekiyor.

ne kadar agır bir iş verebilirki yavaş yavaş yap ulen bide devlet memuru olmussunuz vıdır vıdır yapayorsunuz olmayanlar var işine şükret bence o işe muhtaç olan insanlarıda düşün yavaş yorulmadan yap işte işini

amirin seni asla ağır işte çalıştırmaz ve çalıştıramazda ama orada mülkü amir odur yapacak birşey yok.... çalışmak istemediğin iş olabilir sevmediğin iş olabilir ama geçici olarak personel eksikliğinden seni kullanıyorsa yapacak birşeyde yok... iyi görevler

gesees

sende gider yap ona..mesela ben devlet memuru olduğumda ( inş ) benimle zıtlaşan,gıcıklık yapan,gider yapan,haksızlık yapan olduğunda ne yapacağımı çok iyi biliyorum..şuan çalışıyorum..devlet memurluğu değil şuan..şimdi bile giderimi yapıyorum çok şükür.

ömererdem

Bilmiyosun yorum yapma tamam mı ne kadar ağır iş verebilirmiş.yapamayacağım işler anladın mı?bence sen uslubuna dikkat et böyle saçma sapan yorum yap diye bu konuyu açmadım bilen arkadaşlar yorum yapsın lütfen

ömererdem

dostum uslubün nedir senin böyle ? hayırdır düşmanlığın arkadaş memur olmuş sen olamadın diyemi. Bilmiyorsunuz memuriyetin iç yüzünü burda şapşik gibi konuşuyorsunuz destek olmak yerine. Bayramlarda gelip nöbet tutuyoruz orda siz bayram tatili yaparken. Daha bunlar gözüken yanları.

Ben'de meb'de hizmetli memurum.Dilekçeni yaz raporuna da ekle ilçe mem'e başvur

kanuni haklarınızı iyice öğrenin, kanunsuz uygulama varsa kanuni haklarınızı kullanın.

selametle ...

dostempati

bir şey soracağım ama yanlış anlaşılmasın..bilgi edinmek için soruyorum..amirini döversen veya tehdit edersen sürülürmüsün yoksa direk memuriyetin mi biter? bu yöndeki uygulama nedir?

eğer senin sağlık sorununu zorlayıcı işler veriyorsa yapamam edemem de yapmam etmem deme senin sağlık sorununu zorlayacak işler verdimi yapma otur yerine sana hiçbirşey yapamaz en fazla seni başka okula göndere bilir onuda yapmaz cünkü senin paranı devlet ödüyor evrak getir götür işindede kullansa o müdür için kardır
banada ilk işe başladığımda müdür dedi dış kapıda duracaksın yapamam dedim çay getirebilirmisin dedi yapamam dedim şimdi memurluk yapıyom söyleyiş şekli çok önemli
ben senin yerinde olsam okulundaki memurla dertleşir gibi dersin ben ğidip ilce milli eğitim müdürlüğüne sağlık sorunumu zorlayıcı işler veriyor diye şikayet edecem niteliğinde şeyler konuşacam memur zaten direk senin söylediklerini müdüre aktarır müdürler çok korkar şikayet edilmekten
direk seni istediğin işe verirler unutma hiçbir müdür işten atamaz ikinizde 657 tabisiniz en son care olarak başka okula yollar biraz hakkınızı arayın

Hizmetli kadrosunda olan arkadaşlar sakın kendinizi ezdirmeyin.pes etmeyin çok uğraştırıyorlar yıldırmak için ama dilekçemi verdim bakalım hakkımızda hayırlısı burdan yardımcı olmaya çalişan arkadaşlara teşekkür ederim.

eğer sağlık sorununu zorlayacak şeyler verirse yapma kimse sana bir şey yapamaz

kardeşim ypma bende meb te hizmetliyim ama memurluk yapıyom eğer ağır iş veriyorsa yapma kimse sana birşey yapamamz otur yerine korkma

bana ağır iş verseler ben o müdürün başını yakarım direk gider şube müdürleriyle görüşürüm ilçe milli eğitimde

onlar bir telefon actımı müdür altına eder valla

amirini döversen sürülürsün başkada birşey olmaz

gittiğin okuldada aynısını yaparsan ondan sonra atılırsın

v@birasır allaha sukret kı işim var dıye iki günde aglama senden daha kötüleri düsün her işin bir yorganı vardır ona göre tabi anlarsan tsunami_ gelelilim sana amando kardeş 1. her kelımenın uslubunu ıyı bılırız ben çalışalı 15 sene oldu kardes kendı işyerım var kımseyı kıskanmayız allaha çok şukur
2. sen nöbetini tut kardes bızde bayramlarda çok nöbet tuttuk kardes
bir daha bana kelime yazarken bir düşün ................

ömererdem

Ben Allaha şükür nasil edilir senden öğrenicek değilim.ona buna laf atarak ne yapmayi çaliştiğin belli boş boş konuşmak başka bişey yok ...

Ee konuşmazsam ne yapicaksin burda benim açtığiım konuya yorum yazmak zorunda değilsin kaldi ki yorum yapmaktan çok insanlarla tartışmaya gelmişsin burası senin stres atma yerin değil anladın mı?

birasır ben herkezin konularına cevap yazarım olum işinize şükretmeyi bilmiyorsunuz burda boş konular açıyosunuz madem ki amirin sana ağır iş veriyor her şeyin bir kuralı vardır ben bu sitede kımseye boş konuşma yapmam

Olum filan noluyo boş bir konu açtıysam niye açtığım o boş konuya yorum yapıyosun yazdıklarinla bile çelişkili konuştuğun belli

ya hem amir hem memur hem o memurun iş arkadaşı açısından düşünüyorum kısa süre önce mem den okula kendi isteğimle görevlendirme geldim bu okul memur için tatil yeri:) benden önce okula ankara dan atanan arkadaş ben hizmetli işi yapamam deyince santrale vermişler ama çok telefon geliyo lafa tutuyorlar öğle arasını kaçırıyorum deyip onuda yapmamış dilekçeler falan müdürün başı baya ağrımış bu yüzden bana teklif ettiler dediğim gibi kolay bir yer tanıdığım idareciler olduğu için kabul ettim ama adam tam arıza deftere kaydeder misin dediğimde surat yapıyor(bir şey dese dalarım ) bütün gün bilgisayarda belgesel TV yazı yazar mısın dediğimde (hala kibarlık) bir yolunu bulup arazi oluyor bu adama bir şey olmuyorsa sana hiç bir şey yapamazlar ama birde o parayı hak etmek var demem o ki paranı hak ettiğine inanıyorsan istediğin kıllığı yapabilirsin Unutma ki o gün alttaki yaprak üsttekinden hesap soracak

ömererdem kardeşim sen de inşallah memur olursun. ancak memur olan arkadaşları da şükret diyerek hafife alma lütfen. memur da olsa insanlar yan gelip yatmıyor sonuçta. Arkadaş da atandıysa elbette çalışıyordur. Bunun yorumunu yapmak bize düşmez. Engelliler zaten dezavantajlı gruptur. Belli zorlukları var hayatlarının. Bir de amir stresi ile uğraşmaması lazım.

Konuyu açan arkadaş için de: Mobbing masası diye bir uygulama başlatılmıştı diye hatırlıyorum. İnternette araştırırsan nerelere başvuru yapabileceğini görebilirsin. Ayrıca dayanılmaz boyutta baskı yapılıyorsa dava da açabilirsin. maddi manevi. ezdirme kendini.

fringe

valla kardeş sakın deneme memuriyetin biter varsa size karşı yaptırımı çeşitli kanuni haklarınız var engelli falan dinlemezler atarlar

@birasır adam akıllı konuş patlıcaksan özelde patlıyalım bılader

Sen nerenin kabadayısısın ?.

Adamla muhattab olmasana kardeşim , adam burda derdine çare arıyor sen şükret diyorsun ezsinler seni diyorsun .

Senin gibi iş olsun ezsinler beni kafasıyla gidersen o amirlerde sizi bi güzel ezer :)

Sen şimdi işi,ne bak arkadaşta sorusuna cevap versin . Bişey patlatmak istiyorsa balon dene .

@birasır ben herkezin konularına cevap yazarım olum işinize şükretmeyi bilmiyorsunuz burda boş konular açıyosunuz madem ki amirin sana ağır iş veriyor her şeyin bir kuralı vardır ben bu sitede kımseye boş konuşma yapmam

Şu konuşmalarına bir bak , seni böyle devlet dairesinde 1 saat saklamazlar . Sen sınava falan girme adamın konusundada git strese sokma kimseyi .
birasır ; kardeşim sende cevap verme bu tür insanlar böyle yazar giderler cevap vermessen daha çok zoruna gider .

Senden ricam cevap verme takılsın kafasına göre . Forumlarda bu en güzel taktiktir kışkırtıcı mesaj yazanları görmezden geleceksin onun yazısına değil bir altakine cevap vereceksin .

@ömererdem
yazılanların hepsini okudum sen haklısın şikayetini yazan arkadaşda açıklıyıcı bilgi vermemiş sanırım bir okulda hizmetli olarak atandı engeli nedir amiri ne işler vwermektedir. fiziksel bir engeli varsa ve tehlikeli olarak cam silme gibi işi veriyorsa olabilir ama psikiyatrik engeli varsa tuvalet temizlemek istemiyorsa bu amirin veremeyeceği iş değildir zaten okullarda her sınıf genelde sınıfını temizletiyor temizlikçi tutyor okulun görevlisinede koridorların ve tuvaletlerin temizliği kalıyor özelde işe girdiğinde ben yapamam edemem gibi işler olmuoyr adamlar zaten baştan söylüyor devlet memuru oluncada eğer haklı sebebin varsa yaptırağı iş senin hayatını tehlikeye sokuyıor ise ancak itiraz edebilirsin amirini dövmek küfür etmek gibi şeyleri sormuş sanırım engeli psikiyatrik ya çalışmak için gayret göstercek yada bu diyardan gidecek

ben olsam önce amirimle oturup ciddi bir şeiklde bu konuyu konuşurum.Sonra hala aynı hareketler devam ediyorsa müdürümle konuşurum.Önce uslübünü bozmadan sana yakışan bir şekilde medeni insan gibi konuşmayı dene amirinle.Yoksa haklı iken haksız duruma düşersiniz.

adam hakkını aramak için şu platform da bi soru sormuş ne saçma evaplar yazılmış sayıon arkadaşlar kullanıcıların sordugu sorular hakkında bir fikriniz yoksa yorum yapmanıza gerek yok illede yorum yapicam diye bişeyler saçmalamanıza gerek yok

Daha detaylı anlatayım.ben omurilikten ameliyatliyim vida var.ayrica skalyozda var.kontroller gidiyorum her sene raporumda ağir ve tehlikeki işler,her iki elin birlikte kullanilfiği işler,uzun süreayakta kalmayi gerektiren işlerde çaliştirilamaz diyor ama ilk işe başladiğimda bana temizlik işleri verildi raporumu söyleme rağmen benim söylediklerimciddiye alinmadi günün sonunda sirtim ağrimaya ayak uzun süre kaldiğim için halsiz düştüm.daha sonra yanlarina çağirip ne olduğunu sordular bende izah ettim.sana masa başi iş veririz dediler fakat yaz dönemi olmasi sebebiyle çay ve yemek yaptirdilar.ağrilarim olmasina rağmen aday olduğum için ve haklarimida bilmediğim için katlandim.bu süre zarfinda özel işlerindede beni kullanmaya çalisti ve en son özel işini yapmadiğim için yapamayacağim bütün işleri vermiş.şu anda psikolojik tedaviye başladim çok yiprandimbunu yaşayan bilir.dilekçemi verdim fakat yolumuzdan döndürmeye çalişan taraf tutuklarini belli ettiler.daha nereye başvurmam gerek yaptiklari yanina kar kalsin istemiyorum.ben yeterince yıprandım.

Allah yardım etsin ben de meb'de hizmetli memurum..Gerçekten çok zor hizmetli kadrosu bizim için.Bu yıl tekrar sınava girdim bu kadrodan kurtulmak için..

Yüksek puan almama rağmen açılan kadroların hizmetli olmadı sebebiyle tercih ettim.fakat sürekli insanlara ben engelliyim bu işleri yapamam demekten yoruluyor insan benim size tavsiyem hizmetli yazacaksaniz okul tercih etmeyin derim.

Amin Allah kimsenin eline bırakmasın...

v@birasır allaha sukret kı işim var dıye iki günde aglama senden daha kötüleri düsün her işin bir yorganı vardır ona göre tabi anlarsan @tsunami_ gelelilim sana amando kardeş 1. her kelımenın uslubunu ıyı bılırız ben çalışalı 15 sene oldu kardes kendı işyerım var kımseyı kıskanmayız allaha çok şukur
2. sen nöbetini tut kardes bızde bayramlarda çok nöbet tuttuk kardes
bir daha bana kelime yazarken bir düşün ................

la senin aklını alırdım ama dua et bu aralar özel hayatımda başka dertlerle uğraşıyorum ama şu sıkıntılar geçsin hele bide seni işyerinde ziyarete geleceğim merak etme.

git hastaneye rapor al 15 gün maaşından en fazla 20tl kesilir onlar sana yapamayacagın iş veriyorsa sende kurnazlık yap zaten sağlık sorunun olduğu için rapor alman kolay ortapedi polikiliniğinden randevu al rapor al

ben o amiri yakasam öperdim hemde öyle öperdim ki bi daha kimsenin onu epmesin diye kedi kesilirdi

Üst Alt