Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anadolu Lisesi mezunuyum. 20 Yaşındayım. Lise bilgilerim ile kazanma şansım var mı?

HissizAdam

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, abilerim, ablalarım... Lise meznuyum... Anadolu Lisesi. 20 yaşındayım. Lise bilgilerimin üzerine kendi çabalarımla son 1 ayda günde 1 saat çalışarak 90 üzeri puan alma şansım kaçtır ? 2014 Kpss de 78 puan aldım. ( çalışmadan öylesine girmiştim )

Güncel bilgiler ve Temel Yurttaşlık Bilgisi lisede yoktu sanırım
Biraz onları çalışın coğrafya tarih matematik ve Türkçe bilgileriniz tazedir bu avantaj
Soru çözün EKPSS soru bankalarından yada yaprak testlerden yada geçmiş sınav sorularını çözün
KPSS'den 78 aldıysanız EKPSS'den de güzel bir puan alırsınız sanırım ama 90 üstünü bilemiyorum yanlışlarınız da önemli çünkü..

Sonuç olarak deneyin kendinizi.
Bu sınav 2 yıl geçerli olacak.
Başarılar

Güncel bilgiler ve Temel Yurttaşlık Bilgisini 2 ay da ezberler çok rahat doğru zaten 80 nin üzerine çıkar

@Plumeria detayli aciklamalariniz icin tesekkur ederim. Hedefim 95 olacak. Suan yasim kucuk. Bu yil atanirsam cok buyuk avantajim olacak. @Ahmedkilicc 80 uzeri gelir diye dusunmustum. Bugun itibariyle kendimi eve kapatiyorum. Hedefim 95 puan :)

Sizin aciklamalariniz uzerine karar degisikligi yaptim. Normalde gunde 1 saat calismayi dusunuyordum ama riske atmak istemiyorum. Eve kapanmak en iyisi olacaktir

Matematik yapabiliyorsaniz cok iyi puanlar alabilirsiniz. Ki bilgileriniz taze ben 7 yil sonra liseyide aciktan bitirip ekpss den matematik sayesinde 85 aldim atandim. Matematige bi cok insan yabanci bu yuzden soruyu yapan az olunca daha cok puan veriyor

Hic calismadan

çok doğru matematiği olan birinin çok kasmasına gerek yok zaten eve kapanmaktan ziyade günlük 3 4 saat yeterli olur çalışma şeklini bilmiyorum ama 95 şart mıdır atanmak için 88 90 da yeterli olmaz mı senin için

@erdalakbay matematigim saglam.. gy bolumunde turkce 1 yanlis mat 1 yanlis cikiyor Ekpss duzeyinde yaptigim deneme sonucunda.. gk bolumunde ise 6 yanlisim cikiyor hic calismadan yaptigim sinavlar.

@Ahmedkilicc 88-90 yetiyor ama bu atanmaya cok ama cok ihtiyacim var. Isimi şansa birakmak istemiyorum ve hizmetli durumunda degil de normal memur olarak istiyorum. 1. Atama da yerleşeyim hayatimdaki bir cok sey duzene girecek. Hedef ilk atama da başlamak ve derece yapmak diyeyim. Ilk 100 de bulunmak istiyorum

genel kültüre asıl o zaman biraz. açıktan devam ediyor musun ?

Bahsettigin netlerle cok rahat senide aramizda bi memur olarak goruruz gibi.

Üst Alt