Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara %65'i onaylamış. Emekliliğimi başlatmak için ne yapmalıyım?

oge1972

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.vergi dairesinden sordum.rapor ankaradan onaylanmış.iş yerine yollanmış bundan sonraki süreç ne ,ne yapmam gerekiyor.sgk benmi götüreceğim is yerini yollayacak ? Emekliligim sgk verdiğim günümü başlar.yoksa ilk muracat ettiğim zamanmi baz alınır...tsk.ler....

doğum tarihiniz
ilk sigortalılık tarihiniz
prim gün sayınız
nedir acaba?

D.tarihi 1972
Aşk tarihi :1990
Pirim. :4300 gun

Sgk. 1990

Vergi indirim yazısı şirkete gelince
Bir suretiyle beraber bağlı bulunduğunuz sgk müdürlüğüne gidip emeklilik için başvurabilirsiniz.

Oge1972 vergi indirimin ankaradan kaç günde geldi

Ferhar23
26.12.2012 gidiş
12.01.2015 geliş

Eyüp.
sgk verdiğimiz zaman mi emeklilik başlar.yoksa ilk vergi dairesine başvurduğumuz zaman mi?

Sgk ya emeklilik için başvuru yaptığınızda size tahsis talep numarası verecekler
O andan itibaren emekliliğiniz başlamış olacaktır.

Oge1972 raporun erken gelmiş:)

Son düzenleme:
Arkadaşım o işin espirisi arkadaşın 2 ay da gelmişti benim 22 gün oldu

Afedersiniz yanlış yazmışım.
26.12.2014
12.01.2015

Oge1972 ben de %61 rapor aldım bakalım anakaradan kaç gelecek %40 dan yukarı gelirse emekliyim

Ferhat inşallah alırsın kardeşim.bence aynen onaylarlar.Benim aynen onaylandı.hayırlısı olsun.

Tekler öge hayırlısı bakalım ne olacak. Siz sonucu vergi dairesinden mi ögrendiniz

Evet vergi dairesinin sitesine girip ordan tc.nosu ile sorgulayınca çıkıyor.Namak in bende sgk ya vericem bunu emeklilik için.

Vergi dairesi sitesi derken yardımcı olursan sevinirim

rahatsızlıgınız nedir bende başvurucamda oranları merak ediyorum sakıncası yoksa paylaşabilirmisiniz

Kalp anjio hipertansiyon diyabet ektopik böbrek bel fıtığı ve psikiyatri

tşk ederim ferhat23 bey geçmiş olsun ve hayırlı olsun alabilmişsinniz

İyi olur inşallah ama heyettekiler ince detayına kadar inceliyorlar

Ben vergi emekliliği için basvurdugumdan bulunduğum ilin vergi dairesi sitesinden takip edebiliyordum..

vergi emeklisi için SGK başvurusunu yaptı.

Öncelikle forumda takılmış olduğum konularda bana yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler.sgk başvurdum ankaradan gelen raporumla.1 şubat itibari ile emekli sayikacağımı söylediler.tüm bekleyen arkadaşlarında en kısa sürede neticelenmesi dileği ile....acaba mart ayında aylık alabilecekmiyim ??

Ben 25.12.2014 de verdim raporumu halen cevap çıkmadı. Çok İlginç.

Zor bee uğraşıyoruz hani giden var gidemeyen var rapor almış çalışma yok ne biliyim aklım ermiyor

Üst Alt