Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara %65'i onaylamış. Emekliliğimi başlatmak için ne yapmalıyım?

%60 2.dereceden Vergi emeklisi olunca normal maasta fark olurmu ??

Sa. % 60 oranla 2.dereceden emekli olunca. çalıstıgım isyerinin maasıma herhangi bir fark vermesi gerekiyormu.??
örnegin emeklilik öncesi aldıgım maas oaranım 1160 ytl.buna bir fark gelmesi gerekiyormu. Saygılar....

oge1972,
rapor oranlarının ve vergi derecelerinin maaşlara etkisi yalnızca çalışıyorken oluyor. Emekli olunduktan sonra böyle bir fark uygulanması söz konusu değil.

Emekli muracatimi yaptım.ptt bana dokumanimi yolladı.is yeri giriş çıkışımı yaptı.denen o ki çalıştığım is yerinden aldığım maaşa bir etkisi olurmu vergi indiriminin.herhangi bir fark yansıması gerekiyormu maasima.tskk..

Merhaba ben yalovadan yazıyorum hangi siteden giriş yapıp sorgulayabilirim yardımcı olurmusunuz

Evet vergi dairesinin sitesine girip ordan tc.nosu ile sorgulayınca çıkıyor.Namak in bende sgk ya vericem bunu emeklilik için.

DEMİŞSİNİZ oge1972 hangi site üzerinden nasıl kontrol edebiliriz gönderdiğimiz raporun durumunu

yalova defterdarlığına verdiğim ve 1-2 ay içersinde eline ulaşır dedikleri raporun durumunu internet sitesinden takip edebiliyormuyuz..

Vergi dairesine verdikten 1 ay sonra ankaradan geliyor.onu alıp is yerinden çıkışını yaptıktan sonra sgk ya veriyorsun belgeleri.emekliliğin başlıyor.sgk verdikten 10 gün sonra e-devlette görünüyor bilgilerin.20 gün sonrada ptt aracılığı ile sana maaş bilgilerin ulaşıyor.

Üst Alt