Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara buluşması sonrası Teşekkür ve değerlendirme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evvvvveeeeeeet,ilk başa ben,Şef,Cemil,Ramazan,İlker,Ali eşlerle yaz.Sana en az 50 kişi garanti ediyorum.Yiğidim Edib'im,sevgiler....

Abi inan düşünmüyor değilim.Benki bu işlerden haz almazdım bilirsiniz tanıyanlar bilir ama Ankaraya gelen arkadaşların mutluluğu ve düğün v.s nedenlerle aramızda olamayan arkadaşlarım için acaba diyorum tekrar etsekmi ?

21 22 23 haziran 2013 te yapılmış olan ankara buluşmasında emeyi geçen herkeze çok canıgönülden teşekkür ederim arkadaşlar bugüne kadar çok buluşmalara katıldım eminimki antalya hariç ve ilk adana buluşması hariç içlerinden engüzellerinden biride buydu gerçekten emeyi geçen herkeze çok teşekkür ederim edip abiye ve arkataraftan kendilerini belli etmeden yardımlarını yapanlara da çok treşekkür ederim ...:)

katılmayanlar için düşünüyorsunuzda önceden katılanlara yok yani artık heee :DDD

hiç fena olmaz hani :D
Tadı damağımızda kaldı desem yeridir. Özledim şimdiden herkesi :D

Bir karar almak üzereyim herkes in değerli fikirlerini bekliyorum o zaman PM (özel mesaj ) yada telden forumu meşgul etmeyelim.

Ankara buluşması

Bir daha ki ankara buluşmasına katılmak isterim tabiki haberim olursa ben çünkü tıvıtır falan bilmem evdeki bilgisayarıda çocuklar götürdü o sebepten dolayı sadece dairede ki kullandığım bilgisayarım var ve burdaki meyil adresim onun için burdan haberleşirsek daha çok memnun olurum. Genç kızlığımda olsa asla kendim gibi olanlarla bir araya gelmek istemezdim insanın düşünceleri zaman geçtikçe nasıl da değişiyor hayret bir şey.onun için aynı kaderi paylaştığım insanlarla birlikte olmak güzel olacak diye düşünüyorum

Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur,Dost kazanmak isteyen kimse, dostluğu paylaşmayı bilmelidir.Bu anlamda en güzel dostluğu da Edip ve Cafer bey onlara destek veren diyer kardeşlerime de sonsuz teşekürlerimi iletiyorum her şey mükemeldi en güzeli de orada toplanan kader arkadaşlarımın paylaşımıydı biri birilerine olan destekleri süperdi, hüzünüyle sevinci birlikte yaşadım buda benim için önemliydi hayata kalmak için büyük bir güçtü tüm dostlara en içten sevgilerimle.

Ya arkadaşlar olumsuz birşey duymadım şu ana kadar inanın gaza geliyorum Eylül Ekim aylarında tekrarmı yapsak :D

Tabiki düşünmen bile hata :) Sen ne zaman yaparsan ben ordayım.Çok çabuk geçti zaman,keşke daha uzun süre beraber olabilsek...

aslında şöyle engellilere uygun deniz kıyısı bir otelde (antalya olabilir; kuyucaktan yardım alabiliriz) 5 günlük bir organizasyon hiçte fena olmaz.:)

Kendi adıma ve Eskişehir'den katılan diğer arkadaşlarım adına önce Cafer beye, Edip beye, Füsun arkadaşıma ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonda sponsor olan kurumlara da çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir organizasyon oldu.

bana hiç tşk yok :p bu arada edip dayıı Keçiören güçsüzler yurdunun müdürü tekin bey unutulmuş abimizede teşekkür edelim :)

Tarih belli aslında 6 - 7 Eylül diyebilirim ama ayrı bir süprizle gelmek için biraz müsadeye ihtiyacım var.

Çok güzel bir organizasyondu mavi göl, teleferik ayrı bir heyecandı... Emeği geçen tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim... Çok büyük keyif aldım...

İzmir buluşması ilana çıktı erteleme yada iptal söz konusu olabilir fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben bir haftadır başka bir yerde geçici görevliydim onun için meyilime gelen mesajları ancak şimdik okuyabildim Ankara buluşmasınada ben varım bayranda sonra üç günlük İstanbul buluşmasınada ben varım yeterki haberim olsun sevgiler selamlar.

Edip kardeş 1 günlük dü sanırım hatırladığıma göre İzmir buluşması valla ben günü birlik yolculuklara artık dayanamıyorum bu şeker hastalığı beni oldukça halsizleştirdi. Onun için katılamıyacağım.

Edip bey tarihi yerleri programa koyarsanız gelirim:)

Planım Kızılcahamamda yanlızca 5* termal otelde herşey dahil ye iç eğlen temiz çam havasında kamp proğramı idi

Müthiş bir programmış,çok beğendim..İnşallah olur...

Güzel bir program bence de ;)

6 - 7 Eylülde hazır olun bahane istemiyorum.

mesajları okudukça insanın şevki daha çok artıyor sayın büyüklerim nerelerdesiniz :) Cafer ve Edip abilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt