Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Arkadaslar O Zaman Valilige Gidecez Baska Yol Kalmadi

Ben Dun Gittim Ya Yarin Yada Cuma Belli Olur Dedi Arkadaslar Bulusalim Simdi... Valilike Varalim

@SOSYAL ADAM

Suan Milli Kutuphanedeyim 5 dakikaya Kizilaya Inerim Sihhiyede Zaten Numarani Ozelden Yaz Iletisim Kuralim

Arkadaslar Biz Iki Arkadas Valilige Gittik Imzalama Elektronik Sekilde Oluyormus Suleyman Bey Var Atamayla Alakali Vali Yardimcisi Sekreteri dedi ki Imzalanacak az Sabir ama Siz Ne Kadar Israr eder Ararsaniz bizde o kadar Vali Yardimcisina Deriz Dedi Numarayi Verim Arayin Arkadaslar milli egitimi degil burayi arayin

0312 306 66 28 Suleyman Bey Arkadaslar Haydi Farkli Nolardan Arayalim..

Aradim il milli egitimi arayin dedi endiselenmeyin imzalanir diyor

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arayan Arkadaşlara Teşekkurler Valilik Imzalamadan Milli Egitim Napsin Arkadaslar Aradikca Hizlanacak Buda Bizlere Sizlere Bagli...

Milli egitimi aradim ardindan kararnameleriniz imzada yerleriniz belli haftaya aciklanir mi dedim insallah dedi

Tesekkurler Ilginize Alakaniza Haftaya Olucak Biz Ne Kadar Beraber Olur Unutturmazsak O Kadar Iyi..nl

O degil goren sen daha basladin mi diyor millete laf anlatmaktan biktim

Zaten komisyon once toplanmiyor mu

Arkadaslar Komisyon Ta Ilk Basta Kurulmus Biz Komisyonu Kurduk Zaten Diyor Ilk Basvuruda Kurduk Sadece Elektronik Sistemden Onaylaninca Mebin sistemine Dusecek...

tüm şehirler işbaşı yaptı sadece ankara kaldı neden böyle yapıyorlar anlamadım

İnş yarına onay çıkarda pazartesi işbaşı yaparız beklemekten bıktık artık.

tamam kardeş bugün aramak olmaz yarın saat 11 de ve saat 15 de arayacağım

aynı sorun Yalovada da var bizde hala bekliyoruz arkadaşlar vali için imzaya gitti evraklar diyorlar ama hala aramadılar

bende şimdi aradım imzalanır merak etmeyin diyor.. şimdi bizim yerlerimiz belli oldu mu ?

yerler belli arkadaşlar herşey hazır vali imzayı atacak görev başlangıcı yapılacak

sabredin arkadaşlar sabrın yolu selamettir.. Olacak elbet sonuçta siz artık kadrolu elemansınız ha 1 gün eksik ha 1 gün fazla artık iş sahibi adamlarsınız bence bu konuya dikkat edin ve şu son günlerinizin tadını çıkarın

Facebooktan valiligi takip ediyorum vali yeni atandigi icin surekli ziyaretcileri oluyor bizim imzaya firsat kalmiyor herhalde

Aramaklada bisi degismiyor

Arkadaşlar bugün arayan veya meb'e giden oldumu ?

meb e ben gittim valilik onayında dediler amk bizim iş yine kaldı

Ankara meb acıkla artık

Arkadaşlar Bu Hafta Tüm Çabamızı Göstertelim Hadi Önce Mebi Arayalım Ardindan Vali Yardimcisi Suleyman Beyi Hatta Ankarada Olanlar Toplanip Suleyman Beyin Yanina Gidelim Arkadaslar...

Aynen arkadaşlar bu hafta arayalım soralım gidelim gerekirse

shark

Evet Kardeşler Arkadaşlar Bana Kalırsa En Mantiklisi Gitmek 1 Kisi Gidiyoruz Umursamiyorlar En Kotu 5-6 Kisi Gidelim ki Bir Sonuc Elde Ederiz Hani Sistem Uzerinden Onaylayacakmis Zaten Evrak falan Degil Once Arayalim Oglende Bulusalim Varmisiniz Arkadaslar ?

Üst Alt