Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

arkadaşlar bu soruların hepsini yarın valiliğe soracağım kalabalık olursak dikkat çekeriz arkadaşlar lütfen hep birlikte gidelik 1 kişi bile fazla olsa sesimiz gür çıkar bu bizim ekmek kapımız lütfen kimse yok ben gelemem benim işim var demesin

Arkadaslar Bu Olayi Cozmemiz Lazim Bu Is Valiligin Bencede Meble Alakasu Yok Yarin Sabahtan gidelim Arkadaslar Bi Yer Belirleyelim Bulusalim Simdi Kimler Gelebilir ? Burda birbirimize yazmayla olmaz

arkadaşlar yarın sabah saat 09:00 da ulus heykelin orada bekliyorum 0507 837 69 71 telefon numaram

Ben varim Agam en az 5-10 Kisi Olalim Bu Isi Yarina Hallederiz Inanin varinca Dikkat ceker Ve O Sistem Uzerinden Tiklamasiyla Bitecek Hersey...

Kardesim Bi arkadas Daha Var Onada derim O arkadasimizfa Gelir 3 Olduk Bunda He He Deme Yok Gerekli mantikli aciklama Isteyelim Sabah Ben Heykelin Ordayim

inşallah katılım yüksek olurda bizi adam yerine koyarlar bir kaç kişi olunca bizi kimse iplemez

Arkadaslar Burdan Gidince Bizede Haber Edin Yazmayin Gelin Birde Siz Gelin Bunu Bi Kere Olsun saglayalim 1 Defaya mahsus Saglayalim cok degil 1 Kere

Arkadaşlar ulusdayım bende gelirim yarın sabah

arkadaşlar bakın bir defa daha telefonumu yazıyorum 0507 837 69 71 yarın sabah saat 08:50 gibi arayın beni saat 09:00 da buluşup gidelim lütfen ergin kardeşimin telefonu var bende onla iletişime geçerim lütfen sizlerde iletişime geçin lütfen

Arkadaslar Simdilik 4 Kisi Olduk Birlikten Kuvvet Dogar Abimle Istisare Halindeydik O Bakimdan Sabah ulus ta Bulusuyoruz Cok Cok Agir Engeli Olan arkadaslara lafimiz yok ama sabah Gidelim Once Suleyman beyle cozulmezde vali Beyle Goruselim Bu isi beraber Halledecez...

Arkadaslar Bide Facebook Ekpss Test Sayfasindada Arkadaslarimiz Var Onlarada facesi Olan Bir Arkadas Oraya Yazarsa Iyi Olur Ne kadar Birlik Olursak O Kadar Iyiyiz...

3-4 kişiyle olmaz bu iş.. 1-2 gün daha bekleyelim bakalım.. olmazsa mecbur gideceğiz..

Arkadaşlar yarın sabah valilikte olamayacagim isterseniz ertesi güne bırakalım isterseniz sizler gidin hepinizden Özür dilerim

Arkadaşlar saat 11 civarı valilikte olabilirim ancak

arkadaşlar valiliğe gitme işi öğleden sonraya kaldı gelmek isteyen olursa haber versin bana araçla alırım sizleri

haydi bakalım biz neredeyse maaşımızı alacaz ankara başlamadı halen

Sayın Yasin YURTSEVEN;
Atamanıza ilişkin iş ve işlemler devam etmektedir.
İyi günler…

ARKADAŞLAR MEB DEN BANA BÖYLE BİR MAİL GELDİ UMUTLANMALIMIYIZ ACABA

Yani problem yok bekleyin diyorlar ama gerçekten sizinkiler çok uzadı millet nerdeyse ilk maaşını alacak ama hayirlisi

evet ayın 15 inde biz alıcaz maaşımızı ama 15 i cumartesiye geliyor tahminen 14 dünde verebilirler maaşı bu ay

Yanki

bende milli eğitimdeyim allah maaşımızı hayırlısıyla yedirmeyi nasip etsin

hayırseverizmir

amin de benim kafama takılan bir konu var sizin bu konu hakkında bilginiz varmı biz şimdi ayın 15 inde maaş alıcaz ama 30 unda giriş yapıldı bize 1 inden 1 nemi hesabımız kesiliyor yoksa 15 inden 15 inemi yani bu arada ki 15 günlük parayı biz alabilecekmiyiz acaba yoksa sadece 1 günlük parayı mı alacaz :)

Yanki

bana ilçe millieğitimde birşey demediler
ama bence 15 günlük para alabiliiz yada tam maaş tam bilemiyorum

shark

Davetsiz nickli arkadaşımıza MEB'ten mail gelmiş.. atanmanıza ilişkin iş ve işlemler devam etmektedir diye.. bana gelmedı.. size geldi mi ?

Üst Alt