Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da çalışıyorum, İskenderun'dan aldığım raporla defterdarlığa başvurabilir..?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halilha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halilha

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
ben 42 yaşındayım 22 yıllık sigortalı 6800 gün sigortalıyım. %43 raporum var.
halen ankarada özel sektörde çalışıyorum. vergi indirimi için mecbur ankaradaki vergi dairesine dairesine başvurucam. rapor alalı bir ay oldu.

ben ankarada çalışıyorum raporu iskenderun devlet hastanesinden aldım sorun olur mu?

tekrar rapor istenirmi?

Raporunuzu çalıştığınız ilden almanız gerekli ....

bu gün deftarlığa başvurdum raporumu kabul ettiler

Özürlü sağlık kurumu vermeye yetkili tüm hastanelerin raporları vergi indirimi için başvurulabilir.

T.C. Resm Gazete

Özellikle kamu kurumlarından birinin sevki ile alınmış raporlar hangi ilden olursa olsun kabul ediliyor genelde. Ama bazı şehirlerde memurlar hem kendilerinin sevk etmesi konusunda hem de bulunulan il hastanelerinden rapor alınması konusunda ısrarcı olabiliyor... Biraz şans, biraz da inatçılık gerek sanırım :)

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt