Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da önerebileceğiniz bir sürücü kursu var mı?

Konular
28
Reaksiyonlar
6
Çok yormayan, zaman almayan,uzun sürmeyen bir sürücü kursu arıyorum. Memnun olduğunuz bir sürücü kursu var mı ? İsmini yazabilirseniz çok sevinirim. Mesela ben bir yerle konuştum 15-20 arası sürüyor dersler 1 ay dediler ama kafama yatmadı pek. Biraz daha esneklik gerekiyor diye düşünüyorum.

15-20 dediğim de teorik ders saat aralığı öğlen 3 akşam 8 arasıymış.

Gökalp Sürücü kursu çok iyidir en oradan aldım. Eğitimimi Ertan hoca verdi, Günlük 4 saat 3 gün eğitim ile tek sefer de Direksiyon dersini geçtim.
10 kasım da Teorik dersler başladı 18 kasım da bitti 2 arlıkta Teorik sınavı kazandım. 29 aralıkta Direksiyon sınavını kazandım.
annem 10 ocakta başka bir kursa girdi 18 ocakta dersler bitti 14 şubatta teorik sınavı kazandı daha Direksiyon Dersi alamadı bekliyoruz.

@Polmiks Cevap için teşekkür ederim. Ben Yenimahalledeyim sizin bahsettiğiniz yer bana uzak kalıyor maalesef. Konuştuğum kurs mayıs-haziran arasında teorik derslerin süreceğini söyledi ve 15-20 arasında 5 saat olacakmış sanırım haftada 3 gün.
Bana yoğun gibi geldi sizce de öyle değil mi?

Benim kurs 17: de başlayıp 19 da bitiyordu.
Bende hüseyingazideyim.

Normali sizin dediğiniz zaten. Biraz daha araştıracağım ben. Benim konuştuğum yer mantıklı değil gibi.

Haftada kaç gün gittiniz teorik eğitim için?

10 ile 17 yada 18 arası her gün gittim.

Üst Alt