Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da önerebileceğiniz bir sürücü kursu var mı?

Konular
26
Reaksiyonlar
6
Çok yormayan, zaman almayan,uzun sürmeyen bir sürücü kursu arıyorum. Memnun olduğunuz bir sürücü kursu var mı ? İsmini yazabilirseniz çok sevinirim. Mesela ben bir yerle konuştum 15-20 arası sürüyor dersler 1 ay dediler ama kafama yatmadı pek. Biraz daha esneklik gerekiyor diye düşünüyorum.

15-20 dediğim de teorik ders saat aralığı öğlen 3 akşam 8 arasıymış.

Gökalp Sürücü kursu çok iyidir en oradan aldım. Eğitimimi Ertan hoca verdi, Günlük 4 saat 3 gün eğitim ile tek sefer de Direksiyon dersini geçtim.
10 kasım da Teorik dersler başladı 18 kasım da bitti 2 arlıkta Teorik sınavı kazandım. 29 aralıkta Direksiyon sınavını kazandım.
annem 10 ocakta başka bir kursa girdi 18 ocakta dersler bitti 14 şubatta teorik sınavı kazandı daha Direksiyon Dersi alamadı bekliyoruz.

@Polmiks Cevap için teşekkür ederim. Ben Yenimahalledeyim sizin bahsettiğiniz yer bana uzak kalıyor maalesef. Konuştuğum kurs mayıs-haziran arasında teorik derslerin süreceğini söyledi ve 15-20 arasında 5 saat olacakmış sanırım haftada 3 gün.
Bana yoğun gibi geldi sizce de öyle değil mi?

Benim kurs 17: de başlayıp 19 da bitiyordu.
Bende hüseyingazideyim.

Normali sizin dediğiniz zaten. Biraz daha araştıracağım ben. Benim konuştuğum yer mantıklı değil gibi.

Haftada kaç gün gittiniz teorik eğitim için?

Üst Alt