853 gün ssk 2900 gün bağkur prim günüm var nisan 2011 de ankilozan spondilit hastalığından dolayı emekli olabilmek için sgk ya başvurdum daha önce bu siteden haberim yoktu dolayısıyla malulen emeklilik için başvurumu aldılar. 1 ay sonra beni Ankara numune hastanesi ne sevk ettiler. Hastaneden % 64 rapor aldım ve raporu sgk ya teslim ettim 1 ay sonra sgk ya gittiğimde bana emeklilik başvurumun reddedildiğini söylediler adresime gönderildiğini ayrıntısının o belgede yazdığı söylendi
Şimdi belgenin gelmesini bekliyorum . Acaba yüksek sağlık kuruluna malulen emekli olmak için itirazda mı bulunmam gerekiyor yoksa malullük için değil erken yaşlılık emekliliği için mi başvurmam gerekiyor bağkur da erken yaşlılık emekliliği var mı bilmiyorum. Bir sgk yetkilisine sorduğumda bana eğer emekliliğin reddedilirse 3.5 yıl ssk lı çalış emekli olursun dedi nasıl bir yol izlemem doğru olur . Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi belgenin gelmesini bekliyorum . Acaba yüksek sağlık kuruluna malulen emekli olmak için itirazda mı bulunmam gerekiyor yoksa malullük için değil erken yaşlılık emekliliği için mi başvurmam gerekiyor bağkur da erken yaşlılık emekliliği var mı bilmiyorum. Bir sgk yetkilisine sorduğumda bana eğer emekliliğin reddedilirse 3.5 yıl ssk lı çalış emekli olursun dedi nasıl bir yol izlemem doğru olur . Yardımcı olursanız sevinirim