Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu ile engelli raporu alabilir miyim?

Demir1501

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
F41.8 anksiyete bozuklukları diğer tanımlanmış tanısında rapor alabilirmiyim ve %kac oran verirler

Anksiyete

Anksiyete ve kaybı bozukluğu engelli rapor oranı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

Kaygı bozuklukları/Anksiyete.

Tedavi ile düzelen%0
Tedavi ile kısmen düzelen%20
Tadavi ile işlevselliği düzelmeyen%%40

Tabi %40 için uzun bir süre tedavi alyor tedaviye rağmen şikayetlerin devam etmesi gerekir, anksiyete bozukluk tedavi ile %90/%99 düzelir/sağlıcakla...

muro50

Bir yıldır yaygın anksiyete tedavisi almaktayım 1 yıl yeterlimi tedavi için rapor için

Mmd

Ben 20 yildir tedavi altındayım. bana kısmen düzelen %20 verdiler.

lm_lm

Tam tanı nedir 20 yıldır tedavi devam ediyorsa yukarda arkadaşın birisi %99sanksiyete tedaviile gecer demiş ilginç ,bende iki yıldır ilaç kullanıyorum değişen birşey yok. Sana verilen oran %20 süreklimi.geçmiş olsun kardeş

2016 dan beri anksiyete hastasıyım paxera 60 mg kullanıyorum sabah 30 akşam 30 mg ve rilapted4 mg kullanıyorum ve tedavi devam ediyor heyete girsem bişey çıkarmı ayrıca anksiyete atak tutunca sinir patmalası yaşıyorum ve tansiyon cıkıyor

Üst Alt