Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu ve ve epilepsi ile askerlik durumum ne olur?

Akcabey6

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim askerlik tecilim bozulmuş, Epilepsi ye bağlı engelli raporum var 2010 da alınmış ve sürekli evet yazıyor. Anksiyete tedavim rapor sonrası bu yüzden raporda yok bilgisi ama 7 senedir anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum yaygın şekilde. Askere gönderirler mi Epilepsi durumum iyi ama anksiyete kötü birde muayene tamamlanınca karar askerlik yapabilir olursa ben muayene sonrası bedelli askerlik için başvuru yapabilir miyim?

Epilepsi+anksiyete bozukluk..ilk muayenede 1 yıl erteleme alırsınız, belki 1 yıl daha erteleme tekrar edebilir.sonrası muafiyettir.

Var sayalım askerliğe elverişli kararı verildi,bedelli olarak başvuru yapabilir bedelli olarak askerliğinizi yapabilirsiniz.

Buna gerek olacağını sanmıyorum.. erteleme sonrası elverişli değildir raporu verilecektir🙋

@Akcabey6,

@OğuzHan112 Bu tanıya elverişli kararı verileceğini mi düşğnüyorsunuz gerçekten? İhtimal bile vermemeniz gerekirdi, ki verilse bile dava açıp lehine sonuçlanması yüzde 100

@Akcabey6 Muafsın kardeşim rahat ol

Elverişli değildir raporu verilecektir demişim zaten

Son düzenleme:
Üst Alt