Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hasan2841
2 kez hava değişiminin ardından muafiyet verilmemesi çok çok çok istisnadır. Bence muafiyet verilecektir
Ustam kurula çıkmadın mı erteleme olayı için direkt doktor mu verdi ?evrak işlerini ve kurul işlerini hallettim 1 senem başlamış oldu seneye nasıl işlemlerle karşılacağım bilmesem de yaşadıkça konuyu güncelleyeceğim
Tetaviniz devam ediyor sanırım?
Önce erteleme alırsınız...sonra muaf olursunuz. Hastalık öykünüz ve tedavi geçmişiniz uzun yıllara dayanıyorsa direkt muafiyet verilebilir...Bu kadar endişe etmeyin.
Batuhan11
Yol izni nerede askerlik yapıyorsan uzaklığa bağlı olarak değişir.
Anonim_1
Ben yatırmadım daha yoklama yaptıracağım o zaman söyleyeceğim bedelliyide ama rahatsızlığım çok arttı malesefOz16 eğer ücreti yatırdıysan 2023 bitmeden 2024 te askere gidersin seçtiğin aylar ilk gelir ama 2023 ücreti yatırdıysan 2025 te askere gideceğini sanmam yine bunu şubeye sorup öğren ama 2024 ücretini ödeyenler 2025 te askere alınır çünkü bedelli ücretini yatıranlar yıl sonuna kadar bekliyor yerler ocak gibi açıklanıyor