Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anne ve babam için aynı anda evde bakım hizmeti alabiliyor muyuz?

Gelir durumunuz uygunsa aynı anda hem anne hem de baba için evde bakım hizmetine başvuru yapılabilir. Gelir durumunu incelemeden kaflarına göre başvurunuzu kabul etmemezlik yapamazlar. Gidip bu duruma itiraz edebilir, gelir durmunuzun incelenmesini talep edebilirsiniz.

3 daire var maaşlar var hala devletten para almaya uğraşanlar var çok yazık..başkalarının hakkını yemek diye buna denir..ne diyeyim hayırlısı..

ne yapalım almayıpta vekillermi alsın

sayın genel yayın yönetmeni annem için haziranda maaş yatıcagını söylediler sizce maaş yattıktan sonramı babam için itiraz edim

devlet milleti için var arkadaşlar. yaradan devlete zeval vermesin. benim bu bakım aylığından anladığım bakıma muhtaç bi kişiye bakan kişiye destektir. derülacezeler gideceklerine o muhteremlere bakacak iyi niyetli insanlara devletin desteyıdir ben bu konuyu böyle algılamak ısterim. nice ınsanlar var hastalarına bakarken çalışma hayatından dahası sigortadan emeklılıkten mahrum kalıyor allah yardımcıları olsun yaşlılarımıza bakan gelinler olsun evlatlar olsun yada eşlerine engelli çocuklarına bakanlar.. destektir bu. bu devleti yeyip bitirmesinler bu devlet tüm düşkünlerine engellılerinede bakar..baktırır yaradan eksikliğini ve başka bayrak altında yaşamayı nasip etmesin saygılarımla..

Üst Alt