Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem için 65 yaş aylığına müracaat etmek istiyoruz!?

Umutlar3434

İNŞALLAH
o zaman hayırlı olsun güle güle harca demek düşer bizlere.toplantı sonucunu buraya yazarsın artık.

-mka

Abi bugun ak partiden aradilar annenin maaşı oldu dediler halen e devlette gözükmüyor kac gün sonra gozukur acaba

Umutlar3434
maaşın partı ıle alakası yokkı .vakıftan öğrenırsın. şubata yetişmesı zor gibi ama olsun başvuru tarıhınden itibaren bırıkenler verılıo.şubat olmaa bile eger baglandı ıse mart ayında alırsın. sen bi kaç gun süreklı e devletten kontrol et baglanıp baglanmadıgına daır

-mka

Ben partiden de bana yardimci olmalarini istedim abi baskan yardimcisi aradi oldu dedi mudurde baglanicak dedi beklemedeyim suan ins sorun cikmaz

Umutlar3434
doğru davramıssın.çaresiz olunca herkesten yardım ister insan mecburen.hadi hayırlı olsun dıyek.

-mka

Abi hersey hal oldu allah razi olsun herkesten odeme devam ediyor yaziyor rabbim kimseyi umutsuz koymasin inan cok ugrastim gitmedigim yapmadigim kalmadi en son merdivende oturup agladim sinirden suan halloldu insallah darisi herkesin başına 🙏

hayirli olsun ablam. partiye vs gitmene gerek yoktu. Vakif muduru halledeceğim demisti zaten. ayrıca yaptıkları da yanlisti. tamam ablan nafaka yükümlüsü ama siniri gececek kadar nafaka takdir edilemezdi. yanlıştan dönmüşler. ortaligi velveleye vermen ise yaramış:)
kimseye minnet etme. kanunen annene aylık ödenmesi gerekiyordu zaten. tekrar hayirli olsun.

Abla inan günde 2 defa gidiyordum bahcelievler vakfina napiyim sonucta ablam evli 4 5 cocugu var ve biz istanbulda yasiyoruz ablam köyde 50 yaşında ablam anneme nasil baksin :) müdür dedi iki de bir gelme ama ben yinede gittim .vazgeçmedim sonunda oldu ya bahçelievler de işi bağladi :) devam ediyor yazıyor teşekkür ederim abla

Merhaba bir sorum olucakti kusura bakmayin simdi reddedildi ya bende kaymakam beyle gorustum mudur beyle gorustum baglandi ilerde o heyet kararina tekrar uyup kesemezler dimi maaşı ben itiraz dilekcesine neden reddedildigini felan da yazmistim gerci ama .

Üst Alt