Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin birkez daha bana CAN vermesi... [O an]

paşahan kardeşim geçmiş olsun yazıyı okuyunca çok duygulandım benim engelim ortapedik ama yazdıklarını okuyunca senin yerine koydum kendimi Allah bütün hastaların şifasını versin annenede çok selam söyle benim annemde çok fedakardır ömrümüzün sonuna kadar baksak yinede haklarını ödeyemeyiz

Gül hanım çok teşekkür ederim. :D

Gurbetli dediklerini anneme ileteceğim :D Allah merhametle yarattı insanı onun için Annem benim için tek :D

Nilgün76 çok teşekkür ederim.

mkaya Aleyküm selam. Sizede çok geçmiş olsun. Allah tan gelene bir diyeceğimiz olamaz. İnşallah herkese benim annem gibi bir anne nasip etsin :d

Duygulandim bende..Çok geçmiş olsun.

annelik kutsal diye boşa dememişler gözlerim doldu,duygulandım çok şanslısınki böyle bi annen var annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin

Çok teşekkür eederim gül İnşallah balımızdan eksik etmez rabbim :D

Bir an o sahne gözümde canlandı... Geçmiş olsun annenizin ellerinden saygıyla öpüyorum...

Çok teşekkür ederim ömür hanım.. Anneme bu dileklerinizi ilettim ve oda sizi öpüyormuş :D

Çok geçmiş olsun. İlk rahatsızlanıp böbreğimi kaybettiğim zaman geldi aklıma ve çok duygulandım.

hikayenizi yayımlayacağımız kitapta paylaşabilir miyiz?

Allah birdaha göstermesin ..Süreci yaşayan biriyim anlıyorum sizi .Annenizin ellerinden operim yerime opersiniz inşallah

Üst Alt