Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antidepresan maniye sokmuş olabilir mi?

Carl Jung

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
6
Doktor tedavime antidepresan eklemişti bugün kendimi çok iyi hissediyorum normalden hızlı konuşuyorum inanılmaz bir libido yükselmesi var çatlayacam resmen geçsin diye soğuk duşa giriyorum acaba maniye mi girdim antidepresanı kesmelimiyim

Evet antidepresanlar bipolar bozukluk hastalarının maniye girmesine sebep olabiliyor. Aynı dertten muzdaribim. Doktorum bana da antidepresan yazmıyor

Daha yeniyse normal serotonin hormonun yükseliyor zamanla oturuyor zaten

@Carl Jung, enerji yükselmişse çık dolaş bol bol yürüyüş yap enerjini boşalt .😉

Bu olan durum ilacın reçetesinde çok acil bir durum olarak acil servise başvurun diye yan etkiler bölümünde var :D
Ama bu durumdan hiç acile giden var mı bilmiyorum

@Carl Jung, @anonymous, Bipolar ve şizoafektif bozukluk hastalarını antidepresanların maniye sokma ihtimali var bu durum herkeste olmadığı için doktorlar denemeden bilemiyor böyle bir durum oluşursa hızlı bir şekilde doktoru bilgilendirmek lazım Allah göstermesin o çoşkunluk haliyle pişman olunacak şeyler yapılmasın.

Anti depresanlar ve Yaz ayında Güneş'te dolaşmak maniye sebeb olabiliyor.

Üst Alt