Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Negatif belirtileri (konstrasyon bozuklugu, canimin hicbir sey yapmak istememesi, hafiza sorunu gibi) gidermekte hicbir ise yaramiyorlar. Sanrilari ve halusinasyonlari ortadan kaldiriyorlar o kadar.
Simdiye kadar cok iyi gelen bir ilac kullanmadim. Tedaviye pek yanit vermiyorum sanirsam, hatta daha kotu bile oldum.
Yuyu Psikotik ilaçlar ne yazıkki sadece pozitif belirtileri (sanrılar,halisinasyonlar) baskılıyor sadece ilaçları bırakınca onlar tekrar başlıyor dediğiniz negatif belirtileri tedavide psikotik ilaçlar pek işe yaramıyor psikoz belirtileri baskılanınca normal düşünce yapısına kavuşulduğu için bir miktar faydası oluyor sadece .
doktorlar negatif belirtiler için deprasyon tedavisinde kullanılan ilaçlardan veriyorlar biraz işe yarayabiliyor ama onlarında yüksek dozlarda psikotik belirtileri artırma ihtimali var yani negatif belirtiler için biraz kişinin gayret göstermesi gerekiyor manevi destek faydalı olabiliyor bu şikayetler için.
Sag olun bilgilendirme icin.
Ben ne yazik ki gerekli manevi destekten yoksun bir yasam suruyorum. Ailem destek degil kostek oldu hayatim boyunca. Dogdugun aile kaderindir ne yazik ki.