Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gün içinde istemsiz sürekli düşündüğüm birkaç şey var akşam ilaç içtikten bir saat sonra istesemde düşünemediğimi farkettim antipsikotikler düşünmeyi mi engelliyor?
@Descartes, tamam mutlaka öyledir de tam olarak kastettiğim o değil hayatımızı idame ettirmek için aklımızı zekamızı illa ki kullanmak zorunda kalıyoruzdur illa ki web tasarımı şu bu olması gerekmez mesela bir konuda karar vermemiz gerekiyordur maddi olur manevi olur.
@sokr@t, yani """hayatımızı idame ettirmek için aklımızı zekamızı illa ki kullanmak zorunda kalıyoruzdur""" diye yazmışsın. Belli oranda zeka gerekiyor. Basitinden bir örnek olsun diye yazdım. Zeka geriliği olup da yaya geçidinde kırmızı ışıkta durması gerektiğini bilmeyen bir kişiye araba çarpabilir demek istedim..
@Descartes, sende haklısın kırmızı ışıkta geçersen çarpışabilirsin yazmışsın da benim o kadar gerizekalı olduğumu falan mı sanıyorsun ya da kastediyorsun tam derdin ne onu demek istedim benim kastettiğim o kadar da zeka geriliği değildi yazdığımda öyle bir mana yok.
@sokr@t, Kırmızı ışıkta geçersen çarpışabilirsin Bu cümlede özne "sen" ama senin için yazamadım. Üzerine alınacak bir durum yok. Cümleyi şöyle düzelteyim " "Yaya geçidinde bekleyen kişi kırmızı ışıkta geçerse araba çarpabilir. " Bu anlamda yazdım. /// Yukarıdaki ilk mesajında """düşünmemizi engellerken zeka seviyemizi de düşürmüş olmuyor mu ?""" diye yazmışsın.
Ben de konuya buradan zekadan girip devam ettim. Basit bir örnek olsun diye yazdım Önceki mesajımda da bunun açıklamasını yaptım. Evet ; senin kastettiğin o kadar da zeka geriliği değildi. Bu konuda haklısın. Biraz daha uçlarda bir örnek vermek istedim. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.
@Ahmet T, @Anti PSİKİYATRİ, kardeşlerim bu ativanın ne özelliği var. Çok güzel kafa mı yapıyor. Son mesajlarınızı takip ediyorum Hep bu ativandan bahsediyorsunuz .