Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF harç parası için engelli indirimi var mı?

kanka forumu işgal ediyoz kızacaklar şimdi bize ben kaçıyom :D

gunes90;

gitmemişsin kanka bişi sorcam faceden attım giremiyosun heralde.kpss var yarından sonra ona gircen dimi sen ben girsem zararı olurmu acaba öms ye bi karışıklık olurmu ki

oğlum memur olmuşsun netcen kpss yi :D bilmiyorum karışıklık olurmu bişey diyemem şimdi yanlış yönlendirmiym

gunes90;
ona bakarsan başvuruyu yaptım adım çıktı bikere sınav giriş belgem bile var.napcanı varmı gı gircem öylesine öncekiler gibi :)

Aradım görüştüm herhangi bir ücret alınmıyor.Kayıt yaptırırken raporun bir nüshasını veriyorsunuz sadece.

arkadaşlar Anadolu Üniv aöf kayıt yenilemede harc ücreti alıyormu engellilerden, ne yapmamız gerekiyor ama benimki normla yılım içinde değil uzattım yani artık yılım

Gerek Anadolu Ünversitesi gerekse Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt esnasında yada yenilemelerde ücret almamaktadır. Raporunuzla birlikte aöf bürosuna giderek işlem yaptırabilirsiniz.

Açık öğretim fakültesi engellilik ücret muafiyeti için başvuru döneminde engelli raporumuzun örneğini alıyorlar mı? Yoksa aslını göstermek yeterli oluyor mu? Bilgisi olan?

Üst Alt