Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖF'de 2. üniversite kaydımı sildirmiştim. Yeniden kayıt yaptırabilir miyim?

erola

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
75
Aöf 2. Üniversiteden kaydımı sildirmiştim.tekrardan 2. Üniversiteye kayıt yaptirma şansım var mı? Ekpss lisanstan atanabilmek için okunması gereken 2. Üniversite hangisidir? İşletme ile girdim genel idare hizmetlerden atandım.

aöf 2.üniversite kapsamında bazı bölümler için 35 yaş üstü sınırı getirmişler. klavuza bakmanız lazım. yaş şartınız tutuyorsa tekrar başvuru yapabilirsiniz. lisansta hangi bölüm iş yapar ona yorum yapamıyorum maalesef.

@Ben_Claudius, Aktif başvurunuz bulunmaktadır. Bu sayfada yapacağınız değişiklikler aktif başvurularınıza da yansıtılacaktır. Yazıyor maalesef başvuru ekranında

@erola, anadolu aöf de bir bölüm okuyordum öylesine, sonra okudugum bölümün bana bir katkısı olmayacağını düşünerek siteden öğrenci işleri sayfasından sildirdi. hemen peşine felsefe bölümüne kayıt yaptım. yani anadolu da öyle bir sıkıntı yoktu. sistemi değiştirdilerse onu bilemem.
hangi üni ,anadolu ise büroları var oraya bir uğra sorsana ,cevabı bize de iletirsen aydınlatmış olursun

Üst Alt