Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AÖL öğrencisiyim. EKPSS'ye hangi statüde katılacağım?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben aöl okuyorum 54 puanım var şimdi ben kurayamı yoksa ekpss sınavamı çalışmalıyım

Ekpss başvuruları gecti artik 2 yilda bir yapiliyor kpssler mezun olunca mecbur sinava girersiniz mezun olmadiysaniz kuraya

Kuraya girebilirsiniz bu durumda. Eğer mezun olma imkanınız vardı ise ekpss başvurusu yapsaydınız iyi olurdu sizin için.

ulan 10 yıldır giriyoruz atanamadık bu nasıl sınav asıl işdir anlamadım nalet olsun....

Alımi az yapiyolar atana sansini yari yariya yukseltmek icin 90 puan almak sart buda 60 soruda 50 nete tekabül eder

ben başvuru yaptım ama ekpss için yaptım bbu başvuru kurayada dahilmidir bunu bilmek istiiyorum yani kura için tekrardan basvuru yapılmaması lazım diye düşünüyorum

alime pullu

Sınav için başvuru yaptıysanız kuraya girmenize gerek yok.
Üstte yazmışım. Eğer mezun olma ihtimaliniz varsa sınava başvuru yapın yoksa kura için başvurursunuz.

Kardeş ağustosta geç başvuru açılacak tekrardan. Haberleri takip et ağustosta yani bu ay başvuru yapabilecek . Başvuruyu kaçıranlar için iyi bir şans bu

kura

slm arkadaşlar ben ekpss ye başvuru yaptım ama aöl de okumktayım mezun olamayacam sanırım bu durumda ekpss başvurum kurayamı kabul edilir yoksa kura için tekrardanmı başvuru yapmak gerekirdi

GÜNEY_666
2010 yılında meb 5000 ve onun akabinde sağlık bakanlığı 3000 engelli memur alımı yaptı sonraki yıllarda da alım sayıları epeyce yüksekti ve puanları düşüktü. Şayet gerçekten 10 yıldır atanamadıysan azıcık kendini sorgulasan yerinde olur.

alime pullu
Muhtemelen sınava giriş yaparsın ama yüksek puan alıp atanma sansın olursa şayet senden diploma yani mezuniyet belgesi istenir. Belge ibraz edemezsen göreve başlayamazsın.O yüzden bir an önce mezun olman her şartta senin yararınadır. Ekpss ye lise düzeyinden müracaat ettiysen kısacası sınava girersin kuraya değil.

Mezuniyetin öğrenci bilgi sisteminde görünüyorsa tercih sayfan açılmaz

ben 3 yıldır engelliy,m ve ilk defa girecem bence sen kendini sorguula önyargı konusunda kadeş

alime pullu
Arkadaşım ben içi boş bir ön yargı sergilemiyorum. Bu sitede yada çeşitli kurumlarda gördüğüm çoğu engelli arkadaşım 2010-2016 yılları arasında atandılar. O dönemlerde sınava giren arkadaşa idi sözüm niye üzerine alındın anlamadım. Ben 2 yıl önce çalışmadan girdiğim sınavdan 72 alabiliyorsam. Gerçekten sınava çalışan atanmayı isteyen biri 85-90 alabilir, çünkü sınavdaki sorular buna imkan sağlayacak seviyede.(Not:Benim ne türkçemde ve matematiğim de iyi değil bu arada) Kısacası her birimiz bin bir çaba göstererek bir yerlere gelmeye kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Ki hayat zaten böyle ve ekmek aslanın ağzında iken sürekli şikayet eden engelli arkadaşlarımın birazda kendi üzerine düşeni yapması gerekiyor.

Üst Alt