Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort kapağım değişti. Klass 1'e mi yoksa klass 2'ye mi girerim?

benim aort değişti + sol ventrikül hipertrofisi + artriyel hipertansiyon var sizce kaç alırım?

Aort kalp kapağı değişen ve özür oranı arkadaşlar

merhaba,

son bir kaç yıl içinde yeni yönetmelikte aort kapağı değişen varmı kaç oran aldınız acaba bende haftaya heyete giricem de bende hipertansiyon da var + aort kapak değişme

matpcy

dostum tam bilemem oranları ama kapak değişiminden 30, tansiyondan ise yazmışsın yukarda eğer sol ventrikül hipertrofisi varsa 20 toplamda 40 üzeri alman lazım.% 40 yetiyorsa emekli olabilirsin.

Kalp kapağı sol ventrikül hipertrofisi

arkadaşlar sol ventrikül hipertrofisi ve atriyel hipertansiyon aynımıdır?

ikiside varsa oran %10 + %10 = %20 midir? ikiside tansiyon tansiyonda %10 veriliyor

Eğer ikiside mevcutsa %20 alırsınız.

BuTcHeR

ikiside var. ee bide aort kalp kapağım değişti %10 da o hepsi %30 mu yapıyor? yani aort kapak değişimi + sol ventrikül hipertrofisi + atriyel hipertansiyon 30 mu?

düşermi balthazard formülüyle falan ?

balthazard uygulanır %28 yapar

selam 28 yapar diyorsunuz ama nasıl oluyor anlamıyorum. kapak değişimi %30 + sol ventrükül ve hipertansiyon da %20 bunlar %28 mi yapıyor

arkadaşlar hipertansiyon da aşadakilerden ikisi varsa %50 oran diyor. bende esansiyel hipertansiyon + sol ventrikül hipertrofisi ve böbrek fonksiyonlarında sorun girişi yaptı doktorum yani kreatin değerlerimde bozukluk varmış %50 oranmı verirler p.tesi kurula gitcem de.

aort kapakda değişti ayrıca

Arkadaşlar teşekkürler kalpten 40 aldım bu siteye çok şey borçluyum sağ serçe parmak kırıktı 5 de ona verdiler

Üst Alt