Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aort yetmezlik için yüzde kaç oranında rapor veriliyor?

çok düşükmus bi ise yarar mi peki erken emeklilik gibi

İyi günler ayakta çalışmak efor gerektiren işlere giriyormu

sewell07

rica ederim

kalua33
o ayakta yaptığın işe bağlı eğer hızlı hareket etmeni gerektiren işse girer tabi ama yok götür getir işleriyse girmez

Benimde 1. Dereceden aort 2. Dereceden mitral yetmezliği , kalp duvarıda normalde kalınlaşmış ve şuanda da kardiolog hipertansiyon ilaçları verdi , ayrıca boyun fıtığımda acaba benim oran ne çıkar

Selam benvergi indiriminde rapor almak için gittim benim aut damarında 4 gelisleme var birde hiper tansiyon var kulak karda duyma kaybı var yüzde kaç alabilirim

Bana lvdd+lvkh+asendon aortta genisleme
Ef %60 hipettansif yazmis
Hafif Sol ventrukul hipertofisi
Hafif Sol ventrukul diastolik disfonsiyonu
Asendon aortta genisleme
En basada hipertansif yazmis
Oranda toplam 50 yazmis

Merhaba arkadaşlar,
Yoruma görsel ekleyemiyoruz sanırım?

Bende 3 yıldır aort kapak yetmezliği var,
2018 de şikayetlerim oldu gittim, orta derece çıktı.
Her sene gidiyorum.
Ef:60

Siyami Ersek hastanesine gittim sürekli ama 2019da Bülent Polat var kalp doktoru meşhur ona da gittim sonuçlarla,
Bana dediği, hem aort kapak yetmezliği, hem kalp yetmezliği hem de aort damar genişlemesi var dedi.
Devlet hastanesi bunları hiç söylemedi..

Neyse, bu durumda malulen emekli olabilirim, raporu devlet hastanesinden mi alacağım, hangisi olacağı fark eder mi?

Üst Alt