Abi Merhaba Ben babamın yüzde 92 raporu ile araç almak istedim ve bu durumda bayi ile konuştum Bayi benden raporu istediğinde bende gönderdim Bayi bana senin baban bedensel engelli olduğundan vasiye gerek yok dedi hemen işlemlere başlayabiliriz sadece noterden vekalet lazım dedi bende vekaleti alıp gönderdim ve Nissan Qasqai aldım ve parayı ödedim Bayi raporu maliyede işletip bana evrakları gönderdi bunlarla eminiyete gidip ruhsat ve plaka işlemlerini halledip aracı teslim almaya gel dedi. Ben de emniyete gittiğimde emniyet trafik tescil de ki görevli memur senin babanın raporunda sinilite hastalığı yazıyor dolayısıyla vasi ve ek karar çıkarman lazım dedi. Baya ısrarcı olmama rağmen kabul etmedi. Ben de vasi başvurusunda bulundum ve 15/12.2017 itibariyle vasilik onaylandı. Daha sonra ek karar için başvurdum.
Ek karar mahkeme tarihi 22/02/2018 olarak belirlendi ve bugün itibariyle yani (25.01.2018) tarafıma tenzip formu gönderdiler ekte sunulmuştur bakabilirsiniz . Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim Aracı ekim ayında almama rağmen ve tüm parasını ödememe rağmen aracı hala getiremedim RED CEVAVI verilen arkadaşlar baya mevcut ne gibi bir yol izlemeliyim Bu Arada BABAM BAĞIRSAK KANSERİ VE SOL TARAFI FELÇ KALP YETMEZLİĞİ VE PROSTATI VAR YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDİYORUM Bana ulaşabilir misin 05438031939
Ek karar mahkeme tarihi 22/02/2018 olarak belirlendi ve bugün itibariyle yani (25.01.2018) tarafıma tenzip formu gönderdiler ekte sunulmuştur bakabilirsiniz . Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim Aracı ekim ayında almama rağmen ve tüm parasını ödememe rağmen aracı hala getiremedim RED CEVAVI verilen arkadaşlar baya mevcut ne gibi bir yol izlemeliyim Bu Arada BABAM BAĞIRSAK KANSERİ VE SOL TARAFI FELÇ KALP YETMEZLİĞİ VE PROSTATI VAR YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜR EDİYORUM Bana ulaşabilir misin 05438031939