Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç alırken özelge istediler, işkenceye döndü!

Arkadaşlar ben bir umut 1 ay içinde sonuçlanır diyordum ama bu söylediklerinizden sonra tamamen umudumu kestim,ayrıca şu saçmalık var Ankara gelir idaresini aradığımızda telefonda bilgi veremiyoruz diyor.Pardon ama biz nereden nasıl bilgi alıcaz komedi gibi bir durum.

bilen varsa yazsın arkadaşlar bu aracı almanın yok mu bir yolu?

Sizin yerinizde olsam Yeğenbey Vergi Dairesi Müdürlüğüne şahsen giderim.Benim sorunlarım oldu hiç uğraşmadım bizzat kaynağına gidip olumlu yada olumsuz ise nedenini direk olarak aldım. Aracımı alıp Ankara'dan geldim.

arkadasım senin durumunu okudumda tam bir işkence bende yani aldım arac bizde böyle birsey talep edilmedi inanırmısın arac degiştirecek arkadaslar senin olayından sonra bin kere düşünmesi lazım allah kolaylık versin en kısa zamanda işin halledilir

Başka bayiye gitseniz olmuyor mu ?
Parayı verdiniz diye mi bu eziyetler hep ?

arkadaşlar ben aracın parasını ödedim yani aracı satın aldım ama binemiyorum. @Metehan41 arkadaşımızın dediği gibi ben raporumu alıp ankaraya gitsem.

orada raporun fotokopisine Memur arkadaşlar görüş belirtse kaşeli imzalı.

Sivas bunu kabul edip işlemimi yapar mı? bunun bir bağlayıcılığı var mı?

Özelge cevap süresi hk.

Arkadaşlar Merhaba 24.10.2017 tarihinde araç almak için özelge talep ettim.

Daha önce bu şekilde özelge isteyen arkadaşlar cevaplarının ne kadar zamanda geldiğini paylaşabilir mi?

Böylece en azından ortalama bir fikir oluşur kafamızda.

Arkadaşlar merhaba bugün özelgem için Ankara gelir idaresini aradım görüştüğüm memur evrakımla ilgilenen memurun 2 gün izine gittiğini söyledi referans numaranı ver bi bakalım dedi numarayı verdim senin özelge talebin geri Sivas’a gönderilmiş Sivas cevap verecek sana dedi kapatıp Sivas defterdarlığını aradım evrakın Ankara da bakanlıkta gözüküyor diyor ben hiç bişey anlamadım bana yardımcı olabilecek bi kardeşimiz var mı?

-Madem Sivas cevap verecekti neden Ankara gelir idaresine gönderdik bu evrakı?

-Memurun dediği gibi evrak Sivas a geri gönderilmiş ise Sivas bu evrakı neden göremiyor.

-Özelgeyi kim cevaplıyor verdiğin il mi yoksa Ankara mı ?

Arap saçına döndü herşey lütfen bir bilen yol göstersin :(

benim 4 aydır cevap gelmedi özelgeye.defalarca bimer e şikayet ettim.takan yok. engellilerin devlet gözünde malesef hiç bir değeri yok.

bazıları vergi kaçırmak için paralarını yurtdışına kaçırıyor. biz hakkımızı alamıyoruz.

muhatap yok inanın. kimsenin umrunda değiliz.sonrada çıkıp tvlerde engellilere şunu bunu yaptık diyorlar utanmadan.

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba geçen hafta Ankara gelir İdaresi benim istediğim özelgenin emsali olduğu için cevap yazmadan Sivas’a geri göndermiş ve cevabımı olumlu olarak Sivas yazıp verdi ve aracımı geçen hafta salı günü aldım darısı tüm cevap bekleyenlerin başına.

Üst Alt