Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç için rapor alayım derken önceki haklarınızdan da olmayın!

damar ayak, bir sürü yara, iç hastalıkları göz ciğer sayayım mı daha hepsinden var hamdolsun Rabbime bundan geri koymasın :)

Son düzenleme:
yani kronik veya sınıflanamayan gruptasın değil mi? size de bir takım haklar verilmeli bir takım desteklerden yararlanmalısınız fakat istihdam noktasında ağır zihinsel, görme, ortopedik ve işitme engellilerin yararlandığı oranda hatta daha yüksek oranda yararlanamassınız. bu durum düzelmeli. böylelikle kıt olan istihdam hakkı daha fazla desteğe ihtiyacı olanlara verilmelidir. kamuda çalışan engellilerin büyük oranı süreğen ve tanımlanamayan gruptadır. bu grubun destekleri farklı olmalı örneğin siz tüm bu saydıklarınıza rağmen özel sektörde çalışabilirsiniz. size verilen destek bu yönde olmalı.

üstelik sorularıma cevap vermedin

senin bir şansın var fakat diğerlerinin hiç şansı yok!

sen tekerlekli sandalyede gidebileceğin bir okul aramadın hiç,

çişin geldiğinde yapacak bir tuvalet aramadın hiç,

otobüse binerken durakta bekleyeni görmedin hiç,

sınava girerken rampada takılanı görmedin hiç,

işe giderken karda buzda düşüp bir yerini kıranı görmedin hiç,

o yüzden diyorum sen engelli değilsin diye!

imtihan olmadığın bir şeyde hüküm vermen doğru değildir. Ben kendimi engelli olarak görmedim görmem de ama Devletin vermiş olduğu hakları sadece kendine ve kendin gibi olanlara istemen sadece bencillliktir. Rabbim bendekileri size vermesin sizdekileri de bana herkesin kendine göre sıkıntıları vardır olacaktır da. Neyse iyi akşamlar sorularınızı engelli olanlara sorun :)

kendini engelli olarak görmüyorsan engelli haklarını da engelli olanlara bırak!

??????? Neyin iddası neyin öfkesi engellik sadece yüzde yüz engelli olunmak engeli olunmuyor.Birden başlayıp yüzde yüze kadar ölçüleri vardır.

Üst Alt