Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araca takılacak tertibat fiyatı normal mi?

Polmiks

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
130
Arkadaşlar bu kodlar ",20.01 Uyarlanmış frenpedalı,25.01 Uyarlanmış hız pedalı,31.04 Yükseltilmiş zemin,42.03. Yan görüş sağlayan ek iç cihaz," için tertibatçı ile görüşüldü bu bilgi verildi
"Proje, tertibatlar, tse onayı, tse harçları ve yakınların kullanabilir belgesi dahil 22.000tl"

Araç sıfır alınacaktır bu durum normal mi ? çok bir şey yok aslında pedal yükseltmesi, zemin yükseltmesi ve ek ayna falan varmış.

NORMAL AĞUSTOSTA 18000 VERMİŞTİM.SOLDAN GAZ PEDALINA SADECE

@turan1977,

bu aileden başkası kullanamaz diye bir şey mi var ? Aracı vergisini ödeyerek engelli raporu kullanmadan alıyorum. Vergisini verdiğim bir araç için hangi hak ile sınırlandırma getirirler akıl alacak gibi değil.

Arkadaşlar konu netleşti. Ötv muaf olmadan kendi param ile alacağım araca tertibat olduğı için 16.500 ödüyorum, Ailem den 2 kişi kullansın istersem 22 bin yani en fazla aileden 2 kişi kullanabiliyor bilginize

Üst Alt