Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kardeşimin vasisi olmak için dava açtım ve dava görüldü vasi olarak atandım. Şuan karar çıkmasını bekliyorum. 2020 maaşı kesilirmi. Evde bakım parası da alıyoruz. Ama onu annem alıyor. Yapmamız gereken bir işlem falan varmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
yaseminern
siz kabul edılıp vasi atanana kadar eski vasi vasiliğe devam eder maaşa bişi olmaz .siz atanıncada gedıp vakıfa bildirisiniz işlem sizin üzerinizden devam eder.
annenızın aldıgı ebmye bişi olmaz çünkü gelirde artıs olmuo sadece vası değişimi oluo.maaşa bişi olmaz dedım ama sebebı şu vasılıkten ayrılacak olan kişininde sizle yaşıyor olması ve yaşamaya devam etmesınden yoksa eskı vası szle yaşamayacaksa ve hanede kişi azalacaksa 2022 maaşı kesılebılır.yapmanız gereken ebmde dahil tüm gelirnizi yeniden hesap edıp kişi sayısına bölün çıkan sonuc 609 u geçmıosa maaşa bişi olmaz
Cumartesiye denk gelen cuma günü pazara denk gelenler pazartesi günü kartı olanlar pazar günü cekebilir maaşlar gece saat 1:00 gibi hesaplara geçiyor pttbank apk sından bakabilirsiniz ptt de telefonları kayıtlı olanlar kayıtlı olmayanlar ptt ye telefonunu verip maaş yatmışmı yatmamışmı diye gidip durmaktansa apk ile bakabilir telefonu ptt de kayıtlı olanlar extradan gitmez direk şifrelerini alabilir https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pttfinans&hl=tr
Merhaba apk indirdim ptt on odemeli kart verdiler lakin apk yi kullanamiyorum musteri olmaniz gerekli diyor engelli maasi almakdayim apk icin sifre almaya kalktigimda tc yi ve nunarami giriyorum kart verdiklerinde numarami kayit etmislerdi kart sifremi oyle aldim ama musteri bulunamadi uyari veriyor nasil sifre alabilirim uygulama icin
Arkadaşlar gelişi güzel burda yanliş bilgi vermeyin yok pazara denk gelenler pazar gunu ptt kartlarinla cekebilir lutfen bilgisi olmayan arkadaşlar burada paylaşm yapmasinlar
nü gün pazar diyemi çekeni yok paramı ptt kartım da var neden maaşım yatmamış e devlette yatmış gözüküyor bilgisi ola an varmı neden maaşlar yatmamış ne yapmam gerekiyor
Ben 12 yıldır alıyorum gelişi güzel bilgi verdiğim yok yılların sistemini değiştirenlere söyle eskiden bayramlarda bile 15 gün önce verenler şimdi 5 gün önceden bile vermiyor maaşları ama bir kaç aydır sistem pazara denk gelenleri vermiyor sarkıtıyor benim suçummu otamatik geçmesi lazım hesaba yukardan emir almışlar demekki apk işine gelince ben extradan gidip şifre almadım telefon numaramı girdim onayladı açtım eğer kabul etmiyorsa yarın ptt ye gidip alırsın şifreni ben yıllardır alırım son zamanlarda boşladılar iyice bizleri gelmiş bana yükleniyorsun suskun sanki kendin bilmiyorsun olan biten durumu boşladılar bizi
ödemeler ödeme gunlerinde yapılır. ödeme gunlerinden önce ödeme yapılmaz.
sadece, ödeme gunu hafta sonuna gelen kişilerin ödemesi farklı.
ödeme günü hafta sonuna gelen kişilerin ödemesi bulundukları PTT'nin uygulamasına göre değişir (ya Cuma'dan ödenir ya da Pazartesi)
ama genel prensip, ödeme gunu Cumartesi'ye denk gelenlerin ödemesi Cuma,
Ödeme gunu pazara gelenlerin ödemesi Pazartesi yapılır.
F Duygu52