Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2019 2022 aylıkları güncellendi

Kalem abla yine subattami alicaz zamlı maaşları yoksa ocaktami🌹🌹

hikmet7945 aralik 6da maasimi cektim .ama bugun itibari ile odemeniz hazirdir yaziyor.odeme cekildi yazmasi gerekmiyomu...sizdede oylemi acaba.cevaplarsaniz sevinirim

Bende de aynı maaşı aldım ama halen hazırdır yazıyor

Derbeder_55

E Devlet henüz güncellenmediği için eski bilgiler duruyor. Bu arada her soruya hemen cevap beklemeyin kimi bilmiyordur, kimide zamanı müsait değildir fakat konuya dair bilgisi olan er geç cevap yazar.

@ SEP Sizdede aynimi ...tesekkur ederim bilgi verdiginiz icin..sitede yeniyim kusura bakmayin

Her zaman öyle olur birkaç gün sonra silinir. önemsiz

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hala odemenız hazırdır yazıyor..kusura bakmayın basınızı agrıtıyorum ama ılk defa bole bıse basıma geldı..neden boyle oldu bılgısı olan paylasırsa cok sevınırım

Bugün mesai başladı bu hafta silinir

DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet bu hafta odeme cekildi diye guncellenir elbet .ama ogrenmek istedigim hala odemeniz hazirdir yazmasi sadece bendemi .baska kimsede boyle birsey varmi onu merak ediyorum.bazilarina sordugumda bende odeme cekildi diyor bir digeri ise bende hala hazirdir diyor...boyle olan varmi acaba

@Fatma mehmet Kizmaniza gerek yokki..hastaligimin vermis oldugu panik yuzunden boyleyim.yoksa surekli yazmam normalde .magzur gorun

[FONT=sans-serif]Bu tarih itibari ile hala odemeniz hazirdir yazan varmi[/FONT]

ödeme çekildi yazıyo bugün güncellenmiş
evet kardeş şubatta hem zamlı hemde 1 aylık zam farkı alcaz

mirhat evet odeme cekıldı yazıyor guncellenmıs...sadece aralıkta cekmıs oldugumuz maas toplam tutara eklenmemıs

Üst Alt