Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen ay dosyamı geç yolladılar diye alamamıştım bu ayı 4 gözle bekledim 2 senedir uğraşıyorum umarım yarın yatar aralık ayında kesin başlayacağını söylemişlerdi istanbulda henüz yatmadı sanırım değil mi ?
manisadan alan yok herhalde ben aradım pazartesi yatacakmış pazartesiye kaldık anlaşılan eee tabi 21.12.2012 dünyanın sözde sonu diyorlar 21 ine kadar alan aldı alamayan artık bilmem
Şu yapılan çok yanlış! Verilen para kime ve ne için veriliyor ? Kime ve nereye verildiği belliyse bu düzensizlik niye!! İnsanları her gün bugün yattı yok yatmamış,yarın yatar vs vs gibi düşüncelere sevk edip mağdur etmenin mantığı nasıl açıklanabilir ki!!!
BU devlet engelli maaşlarını her ile ayrı tarihtemi gönderiyor ki bizler hep farklı zamanlarda almış oluyoruz?yoksa paralar her ile aynı tarihte gönderiliyoda bunu bankalar ne kadar işletirsek okadar kar elde etmenin peşindelermi?nerdeyse ay sonu geldi diğer iller bizden sonra ayın başında tekrar yeni maaşlarını alıp harcarlarken biz henüz onların bitirmiş olduğu parayı yeni almış olucaz tek suçumuz istanbulda yaşamak mı acaba?