Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı Evde Bakım Maaşı alan var mı?

yturkmen55

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bir ihtimal Bayramdan önce ödenebilir düşüncesi ile Aralık Ayı Evde Bakım maaşı alanların yazmasını rica ediyorum.

arkadaşım kasım ayını yeni aldık

mistik arkadaşım aralık ayımı yattı keşke onuda yazsaydın

YA BENİM MAAŞIN BİTANESİ KAYNADI ANLAMADIM GİTTİ ZATEN BU ÇEKTİĞİM ARALIKTI EKİM MAAŞIM NERDE BENDE BİLMİYOM :s

kardeş o arada kaynadığını söylediğin maaş tır yoksa aralık kimsede yok şu anda birtekte sana yatmış olamaz değilmi

karabükte bu ay evde bakımlıgı alan varmı?

arkadaşlar karabükte aralık ayı bakım aylıgı alan var mı varsa cevap verin

izmir de aralık ayı maaşı

izmir de aralık ayı maaşını alan var mı?[/b]

:lol: daha izmirde yatan yok kardeş zaten yenı aldık zanetmıyorum yatırsınlarda ancak 20sıne doğru şimdı ınternetten baktım yok :lol:

Aralık ayı evde bakım ücreti alan varmı

arkadaşlar aralık ayı evde bakım ücreti alan varmı acaba

arkadaşlar evde bakım ücretine başvurmuştum eve gelip görüştüler kasım başında ve sonucunu bugün sosyal hizmetlere gidip sorduğumda bankada hesap açmamı istediler ve açtım oraya da bildirdim. şimdi bu konuda acemiyim hatta hiçbirşey bilmiyorumm.sizlerden yardım almak istiyorum deneyimliler olarak:)... nezaman bankaya yatıyo ücret belli bir tarih var mı? önümüzdeki ay hemen bşlar mı? aralık ayına baktılar listede isim gözükmüyormuşş? yoksa 2022 maaşı gibi bu da mı yılan hikayesine dönüşüyor.....:rolleyes:

arkadaşlar slm evde bakım aylığını internetten nerden takip ediyorsunuz yatıp yatmadığını bir adres varmı varsa paylaşırmısınız herkeze iyi günler

Yok Sedef, günü yaklaştığında bankaya gip bakıyorsun...

ziraat bankasına gıdıp ınternetten takıp ıcın forum dolduruyorsun banka sana şifre verıyor ınternetten ziraata gırıyorsun ve hesabına bakıyorsun ben oyle yapıyorum cunkı banka bana bıraz uzak boyle daha kolay

telefonla öğreniliyor ziraat bankası:
444 00 00 aranılıyor...
2+2+(16 haneli kart no)+kare+(4 hane şifre)+kare+1 DİNLİYORUZ...

arkadaşlar afyonkarahisarda aralık ayı evde bakım ücreti alan varmı acaba

17 Aralık itibariyle Bayburt'da Evde Bakım Maaşları yatmıştır.Darısı bekleyenlerin başına...:)

ankarada aralık ayı evde bakım aylığı alan varmı ilk alıyorum merak ettim

halil abisi ben anne bakım maaşı yani oglum için başvurmuştum maaşını alıyorum

KAYSERİ BAKIM PARASI NEZAMAN YATIYOR ACABA. İLK DEFA ALACAĞIM.:confused::confused:

Üst Alt