Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı Evde Bakım Maaşı alan var mı?

evde bakım aylık tam ne kadar yatırıyorlar rica etsem ögrenebilirmiyim:confused:

Aralık ayının 25 i olmasına rağmen hala Samsundan bu konuda bir haber yok. Son Maaş Kasım 13 de hesaplara geçmişti.

Denizli ayın 18'inde yatmıştır

Samsun bakım maaşları 26.12.2008 tarihi itibarıyla yatırılmıştır.

herkeze merhabalar arkdaşlar bu bakım maaşı nezamana kadar boyle devam edecek ne tarihi belli nede gelecegi şu anda nakti yardım diye geçiyor ne zaman yasal olacak peki türkiye cumriyeti iktidarı (hükümet) degiştigi zaman yeni gelen iktidar maaşi iptal ederse ben bunun yasal olmasını istiyorum sizinde desteklerinizi bekliyorum eşim 1000ytl maaş ile çalışıyordu ve sigortalı şimdi özülü olan kızıma 450ytl olan bakım ücreti alıyor üstelik yardım parası diye geçiyor teşekürederim

bakım maşı haklısın mardin kapılı bende katılıyorum size bu devletdeyiştiyi zaman umarım kesilmez maaşımız.bizleri güldüren devleti allah başımızdan eksik etmesin.aminnnnnnnn.

arkadaşlar aldığımız evde bakım maaşı,,yardım değildir yasal bir maaştır meclis oylanmasında ,kayıpsız 550 millet vekilinin kayıpsız ,tam oylamasıyla alınmış bir yasadır, avrupada yıllardır olan yasadır,anca meclis oylamasıyla biter ,,yinede bu hükümetin çabuklaştırdığı yasadır ,,yapanlardan ALLAH,,razı olsun,iyi günler

bu yasanın çıkışının asıl nedeni beyaz melek filmmidir sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan ve eşi film çıkışında emine erdoğan filmde ağlaması başbakanımızın bu işe el atmasına sebep oldu benim bildiğim ama şunu gayet iyi biliyorum 2 seçimdir verdiğim oy hiç boşa çıkmadı ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL GÖSTERMESİN

Bidahaki sefere verdiyimiz oylarda boşa cıkmıcak inşallah.

bankaya gidip internet kullanım formu dolduruyorsun bankanın internet adresine girip müşteri numaran kendi belirledigin parolan ve şifrenle girip hesabım menüsünden takip edebilirsin

evda bakım aylıgı

önclikle merhaba ben foruma yeni üye oldum.benim annem felç geçirdi ve maasa basvurduk kabul oldu aralık ayaında yatacagını söylediler acaba hangi günşer yatar bi bilginz var mı..ben istanbuldan katılıyorum

Arkadaşlar benmi yanlış görüyorum aralık ayı başlığı ama tarihler başka değilmi:D
mesela 07.01.2009 diyo:S

önclikle merhaba ben foruma yeni üye oldum.benim annem felç geçirdi ve maasa basvurduk kabul oldu aralık ayaında yatacagını söylediler acaba hangi günşer yatar bi bilginz var mı..ben istanbuldan katılıyorum

ayın 23-24 gibi alırsınız

ewet yanlış başlıklı geçmişe yazı yazılıyor.buraya yazmayın arkadaşlar.

Üst Alt