Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık ayı Evde Bakım parası alan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
parapleji 27 kardeş bende antepliyim alırsan buraya yaz

mustafa toprak kardeşim sordum antep büyük ihtimalle 27 sinde yatar. Ayrıca mesaj göndermişsin bilgisayarı yeni aldığım için acemiyim. msn adresini kaydettim burda görüşürüz. not: msn yi genelde akşamdan sonra aıyorum.

antepde adana gibi 23,den sonra bakın yatıyordur arkadaşlar.

DÜZCE de alan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum ...

sesimi duyan yokmu hiçmi düzceli yok aramızda arkadaşlar

:mad:aynı zamanlarda yatmadığı için çok farkeder arkadaşım

Adanalaı arkadaşlar bakım ücretleri yatmıştır.496 tl.sabah baktım.bilginiz olsun.:)

antepten haber yok daha ayın 26 sında yatıtıyor genelde

antepte bakım maşını bekleyen arkadaşlar bugün bankamatikle çekmeye gittim hala yatmamış ayın 26 sı bügün. genelde 26 sında yatardı. neyse alalımda 1 hafta geç olsun. alan arkadaş olursa yazsın sağlıcakla kalın.

mustafa toprak .arkadaşım bankadan inter aktif şifre alsana arkadaşım.evden bakarsın hesabına ona göre bankaya gidersiniz.bu karda kışda zor olur bankaya gidip bakmalk.yinede siz bilirsiniz.bu bir fikirdi.

Eğer ev telefonu varsa ve hesabınız zirrat bankasıysa şöyle yapın
444 00 00 arıyorsunuz çıkan menüden 2 yi tuşluyorsunuz sonra yine 2 yi tuşluyorsunuz sizden 16 hanelik bankamatik numarsını tuşlamanız isteniyor sonra 4 haneli şifrenizi giriyorsunuz ve hesap bakiyenizi dinlemek için 1 e basın hepsi bu

Gaziantep bakım ücretleri yatmıştır. Güle güle harcayın...

duygusalkız hahgi ilçede oturuyorsun ve saat kaçta baktın.

arkadaşlar sonunda antepte yattı. 444 00 00 nolu tlf arayarak hesap bakiyenizi dinliyorsunuz. aziazkanmaz arkadaşta anlatmış. cep tlf nundan da arayabilirsiniz.

alıntı yapacaktım fakat o mesajı bulumadım

hatay da evde bakım maaşını alan var mı arkadaşlar?

duygusalkız antep yattı diyoruz. halen ısrar ediyon. seninki yatmadığına göre bir sorun vardır. yarın sosyal hiz. il müd.'nü bi ara...

size nasıl bilgi vermişler bilmiyorum ama benim bildiğim hangi ildeyseniz o il yatmışsa yatmıştır öyle grup grup sizden duyuyorum.2022 maaşı olsa ona tmm diyecegim o öyle yatıyor ama dediğim gibi bakım ücretlerinin öyle oldugunu sanmıyorum.

duygusalkız antep'in tamamı yattı. yarım saat önce konuyla ilgili arkadaşı aradım yattı diyor. asıl sen bilmeden konuşuyorsun. böyle yazarsan yardımcı olamam.

duygsal kız bölge bölge diye bir olay yok. bana msn den ulaş istersen yardımcı olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt