Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arka Sokaklar bölümü zihinsel engellileri hastaları yanlış göstermesi

Black-Tie

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
21
8 mayıs cumadaki arka sokaktaki bölümü izleyenler ben mi yanlışım anlatabilir mi?

@OturanBoğa konu yanlış yere açıldıysa özür dilerim.

@erola, bir hastalığı olan belliki bir zihinsel engeli veya hastalığı olan biri bir doktoru rehin alıyor öldürüyor sonra mesut komiserde öldükten sonra doktor sıkıyor öldürüne.

açıkcası insanları böyle ayrıştırmaları hiç hoşuma gitmedi bölüm şuan oynuyor yarın veya başka bir gün izleyebilirsiniz.

@Black-Tie, senaristler şizofreni psikoz bipolar hastalarını hep böyle gösteriyor maalesef şimdi izledim mesut komiser katil burağı bedavaya öldürdü haklıymış gibi gösteriyorlar. doktor ölmemeliydi ama mesut ceza kesecek kişi değil

tedavi olmayı kabul etmeyen hastalar bu tür şeyler yapabiliyor ama toplum bu tür hastaların tamamını bu diziler sayesinde böyle sanıyor

Son düzenleme:
@erola, kesinlikle bende buna kızıyorum şok tabancası icat edildi başka şekilde yapılırdı adalet namluda mı hasta bir birey bunun yasaları var ve baştan o bıçağı nasıl alıpda doktoru rehin aldı oraları görmedim ama bir bipolarlı birey olarak içerikden çok rahatsız kaldım

dahada saçmalamaya devam ediyorlar şimdi babası rehin aldı bombayla

kanald yi eleştiriniçin aradım ama direk kanal d ile yapıcağım arka sokak eleştirisini dinlemeden kapattılar.

Üst Alt