Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşlarımla görüşmüyorum diye…

Arkadaşım olunca telefonla aranılmak, bir yerlere çıkıp görüşmek vakit geçirmek gibi etkinliklerden hoşlanmıyorum

Yalnız kalınca da tek başıma ot gibi yaşıyorum yalnızım tek başıma nereye kadar böyle diyorum yine hoşnutsuzum

Her iki durumdan da rahatsız oluyorum
Derdimi anlatacak arkadaşım yok, arkadaşım olunca da derdimi niye ona anlatayım deyip anlatmıyorum

Kimseyle diyalog kurmak istemiyorum tansiyonum çıkıyor yaşlı başlı kadınım

@ipek., hepimiz aynıyız bende yaşlı basliyim

Kimisine yalnızlık iyi gelir kimisine konuşmak paylaşmak iyi gelir.insanlarin ruh hali hep baskadir

Son düzenleme:
Arkadaşlar
Trende görevlilerin arka koltuğunda oturuyorsunuz. Ne konuşuyorlarsa sizin hakkınızda olsun. Daha o gün ya da birkaç gün önce bir şekilde konusu geçen şeyler, ya da sizinle alakalı spesifik özellikler. Bu da yetmezmiş ki o an ne düşünüyorsanız kelimesi kelimesine aynı şeyi söylüyor olsunlar. Böyle bir durumda durumu kabul etmekten başka çareniz kalır mı?

Gereksiz bir detay vereyim. Saat gece 2, genç birisi uyanmıyormuş. Görevliler tren istasyonuna ambulans çağırdılar şu an 🤠

Trene yoğun bir korkuyla girmiştim.

Yolda görevliler trenden inmişti, yeni görevliler gelmişti. Ben de Gemini'a yazmıştım.

Dediler ki
Mesaj yazmış personel yok
Cevap vermeyi düşünüp vazgeçtiğimde yine bununla alakalı gülüştüler

Gaz çıkaracakken geri gidince "neredeyse gaz çıkaracaktı" diyip güldüler

Şu an bile yazdığım şeyleri yorumluyorlar

@emre3, yanlış kişiyi mi etiketledin. Karakter özelliği derken? Adam yorum yapmış.

@Pickle, yok adam depresyonda gibi duruyor bence yani karakter özelliğiyse normal bir durum ama sonradan psikolojik bir sıkıntıdan dolayı olmuşsa depresyon olabilir kötü niyetle yazmamıştm

Benim karakter özelliğim yalnız yaşamak kalabalık beni bozar

Dün yine kendimi seslerle konuşurken buldum.

Normal güncel hayatında şu an gergin misiniz yoksa sakinmi

@Mustafa _10, çoğunlukla sakinim.

@emre3, ilçe devlet hastanesinden Clopixol yazdırdım. Normalde bana iğnesini vuruyorlar ama doktor araba yok diye evde içeyim diye hapını yazdı.

Clonex 300 mg günlük,
Clopixol 2 mg sabah akşam

@Elijah, iç ses

"Bizim için İzmir hayata bakışın kendisidir" diye reklam duydum Gemini ile tam da bu konuyu konuştuktan sonra.

Bankada 33 nolu sıra denk geldi, bu reklamı duyarken de 55 geçiyordu saat.

Kadınlar konusunu düşünürken kadın evi vs. yazan bir yerden geçtim otobüste.

Markette aldığım kruvasanlar indirimle benim doğum günüm yani 69 liraya düşmüştü (6 Eylül)

Günlerdir planladığım barbekü soslu tavuk kanat hayalim için de sadece tek bir bbq sos kalmıştı markette.

Düşüncelerim hala bende saklı, yani ağır bir atak geçirmiyorum
2023'te tüm dünyanın tanıdığı şeytandım

Nineme refakatçilik yapıyorum. Başka bir şehirdeki üniversite hastanesi'ndeyim şu an. Misafir olarak gittiğim ilçedeki doktor tam vaktinde izne çıkmış, mağdur oldum. Üni hastanesine randevu bulunca gideyim dedim psikiyatriye. Kimsenin uğramadığı ücra bir yere koymuşlar psikiyatriyi. Kendimi insan dışı, ne bileyim uzaylı gibi hissettim. Neyse ki Clonex'i SGK karşıladı bu sefer

@emre3, poliklinik binasından uzakta, yeşillikli bir yerde. Sadece insansız değil, bulunduğu yerde bir şey yok

Üst Alt