Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık işitme cihazlarının bedelini SGK ödeyecek!

ben bir yanlış anlaşılma dolayı 1000 tl civarında geri ödemeyi alamıcam.
şöyle ki:
ben bağkurluyum ve 18 yaşından küçük bakmakla yükümlü olduğum işitme sorunu olan çocuğuma 2700 tl lik cihazları aldım.faturaları sgk ya verdim 2 ay sonra bana 60 günden fazla prim borcunuz olduğundan dolayı ödeme yapamıyoruz diye bir cevap geldi.:confused:
bunun üzerine bu prim borcu sorununu hallettim:).yine vermediler sebebi de fatura tarihinde benim prim borcum olmayacakmış.bilseydim bağkuru kapatıp 0-18 yaştan faydalanırdık.acil yardım:rolleyes:
arkadaşlar yargı yoluyla bu alacağımı alabilir miyim? bilen arkadaşalar hangi yolu izlemem gerektiğini anlatırlarsa sevinirim.
olanaksızsa faturaları yırtıp atayım.:mad:

ben bir hafta önce aldım siemesn marka kulaklık 1.35.00 para ödedim ne olacak şimdi bilmiyorum

bir hafta önce ben kulaklık aldım siemans marka.. 1.35.00 para ödedim ne olacak şimdi?

sosyal güvenceniz varsa 350.400 tl arasında belki ödeme yaparlar tahminimdir.sgk ya fatura tarihinde 60 günden fazla prim borcunuz varsa hiç bir şekilde ödeme yapmıyorlar.

"Artık işitme cihazlarının bedelini SGK ödeyecek!" diye konuya tıklıyorsunuz.

son mesaja bakıyorsunuz: "sosyal güvenceniz varsa 350.400 tl arasında belki ödeme yaparlar"

bu şuna benziyor:

hani reklamlar vardır. "Bu ürünü bedava veriyoruz" büyük puntolu animasyonlu yazılar. mağazaya girersiniz. acı gerçeği öğrenirsiniz: belli bir tutarda alışveriş yapınca ürünü bedavaya vermektedirler....

Devlet vatandaşına kibarca diyor ki: Sen bana vergi vermek için varsın. Sakın benden birşey isteme, istediğine pişman ederim seni.
Teşekkürler devlet!!! Suç bizde işitme kaybımız olmayacaktı hiç, sağlam insanlar gibi hiçbirşey istemeden, istendiğinde oy verip susacak
bir kenarda bekleyecektik.

Çok oluyoruz, çıbanbaşı oluyoruz...

Merhabalar,Hülya öğretmen ben...25yıllık devlet memuruyum ve 20.06.2013 te işitme cihazlarımı 4000 tl ye aldım ve SGK BANA BİR AY SONRA 812 TL ödeme yaptı..Şimdi bu resmi yazıyı okudum ve 22.12.2010 tarihi itibari ile Kurum başkanı diyorki ,.........maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda işlem yapın....diyor ama dinleyen yok...Sayın Kalem ben şimdi nereye baş vuracağım hakkımı aramak için?yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Merhabalar,Hülya öğretmen ben...25yıllık devlet memuruyum ve 20.06.2013 te işitme cihazlarımı 4000 tl ye aldım ve SGK BANA BİR AY SONRA 812 TL ödeme yaptı..Şimdi bu resmi yazıyı okudum ve 22.12.2010 tarihi itibari ile Kurum başkanı diyorki ,.........maddesinde yer alan hükümler doğrultusunda işlem yapın....diyor ama dinleyen yok...Sayın Kalem ben şimdi nereye baş vuracağım hakkımı aramak için?yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Üst Alt