Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık SGK tüm engelli emeklilik başvurularını maluliyet tespiti olarak mı işleme alıyor?

birisi3

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Annem 2002 girişli 3800 gün prim günü olan bir engelli, 2011 yılında alınan engelli raporu süresiz, iskelet ve kas sebebiyle %64 engel oranı mevcut.
Bugün sgk binasına gittik ve engelli emekliliği için başvurup hastane sevki talebinden bulunmak istedik, bize sevk kağıdını verdiler ama kağıtta maluliyet tespiti için sevk yazıyor.
Bizi yanlış mı yönlendiriyorlar? Annem daha önce aynı raporla malülen emekliliğe başvurdu heyet karşısına çıktı ve reddediler. Bize raporla ilgili hiç bir bilgi vermediler, Ne e-nabız da ne e-devlet te heyet raporuyla ilgili hiç bir bilgi yok..
Aynı şeyleri yaşamamak için bilgili birilerinin bize yardımcı olmasını rica ediyorum. İyi Akşamlar.

@birisi3 Sizin yıl ve prim tutuyor. 28/5 maddeden sevk etmeleri gerekirdi onu sorun SGK ya

Süresiz %64 engelli raporuyla maluliyet icin basvurdum red geldi.. ysk ya itiraz ettim malul degildir diye red geldi.. 2008 sonrasi 4c yim

Bende engelli emeklilik için başvurdum dilekçeyi oran tespiti için yazdım. E devletten baktığımda Skr ve malulluk yazıyodu

Işgücü kaybı tespitine göre işlemler yapılıyor bunların hepsi maluliyeti adı altında yürüdüğü için her yerde maluliyet işlemi olarak görünüyor Bir sorun olacağını sanmıyorum

Üst Alt