Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asalet hangi durumlarda tasdik olmaz?

karakartalali

1- hiçkimseyle sürtüşme özellikle amirlerinle
2- engelli olarak geldiğin için önyargı olacak o nedenle biraz daha fazla emek vermelisin aklın işinde olmalı
3- tayin istiyorsan bunu uygun bir dille söylemelisin yani amirine gidip yok yasa var kanun var dersen o da burada yasada kanunda benim der
4- kimse kusura bakmasın ama engelli arkadaşlarımız çok patavatsız oluyor yani bazen sınırlarını aşıyorlar işlerine geldiğinde engelli işlerine gelmeyince engelsiz oluveriyorlar. bunu yapmayın insanlarda ön yargı yaratıyorsunuz.
5- iyi bir dinleyici olun bekleyin amiriniz sözünü bitirsin.
6- iş arkadaşlarınıza kendinizi ezdirmeyin ama diklenmeyinde herşeyin bir ayarı var bunu bildikten sonra kimse birşey yapamaz.

önyargıdan kastınız nedir acaba ? engelliyi küçük görmekmi veya yetersiz görmekmi ?

ayazefe

ya amirin sana gıcıksa ve gıcıklığına asaletini vermiyorsa..sana takmışsa..

karakartalali
aynen öyle. malesef bizden öncekiler insanları bıktırmış o nedenle insanlara zaman verecek ve sabredeceksin biraz

fringe
kimse durup dururken birine takmaz evet seni üzmeye çalışacaktır ama onun fikirlerini değiştirmekte senin elinde

ayazefe

haksız yere beni üzmeye veya yıpratmaya çalışırsa bende onu üzerim ki..kırarım ağzını, yüzünü yamulturum..çıkar evime gelirim..

fringe

bunu yaparsan 5 yıldan az olmamak üzere içeride yatarsın denemesi bedava... memurlukta öyle kırarım dökerim söverim yok evinede gelemeyeceğinin garantisini veririm...

arkadaşlar adaylık eytımı dıye bır şey var ıkı aşamalı ama formalıteden ıbaret herkes geçıyor ..bunları tamamlarsın ve bırıncı yılda adaylıgın kalkar.herhangı bır suça bulaşırsan amırın ıkıncı yıla aksettırebılır...fakat herhangı bır suç olmasa ılk yıl amırınde onaylamak zoırundadır...onaylamasa neden onaylamadı ne sorun vardı dıye bır üst makama dilekçe verrırsın....

ayazefe

içeri tıkamazlar beni..sana garantisini veriyorum..maximum 2-3 ay psikiyatride yatıyorum ve çıkıyorum ayazefecim..

not: amirim bana eziyet edicek te ben sessiz kalıcam..niye? ben köle olarak mı gidiyorum oraya..

@ayazefe

içeri tıkamazlar beni..sana garantisini veriyorum..maximum 2-3 ay psikiyatride yatıyorum ve çıkıyorum ayazefecim..

not: amirim bana eziyet edicek te ben sessiz kalıcam..niye? ben köle olarak mı gidiyorum oraya..

psikiyatrik raporlu engelli memurlar için zaten bir önyargı var kurumlar istemiyor sende bu şekilde davranırsan kimi haklı çıkaracaksın sence? iş hayatında kimse kimse pohpohlamaz amirin gerekirse azarlarda seni napıcaksın üstüne atlayıp adamı dövecek misin yani?

psikaytrik raporlu engelli memurlar için zaten bir önyargı var kurumlar istemiyor sende bu şekilde davranırsan kimi haklı çıkaracaksın sence? iş hayatında kimse kimse pohpohlamaz amirin gerekirse azarlarda seni napıcaksın üstüne atlayıp adamı dövecek misin yani?
ayazefe

1. ben oraya köle olarak değil memur olarak gidiyorum.
2. ben işimi yaparım,kimseylede muhattap olmam( zaten yapım gereği muhattap olmam)
3.ama biri beni haksız yere ezecek,küçük düşürecek,hakkımı yiyecek,yok yere bağırıp çağıracak,küçük düşürecek...ilk etapta gereği gibi ağzının payını veririm...kısacası i...tin g...tüne sokarım onu..

kısacası uzak dursunlar benden..ben sakin sakin işimi gücümü zaten yaparım...ama haksızlığa zerre tahammülüm yok

sonrasını bilmiyorum..şiddeti tasvip etmiyorum :)

@ayazefe

1. ben oraya köle olarak değil memur olarak gidiyorum.
2. ben işimi yaparım,kimseylede muhattap olmam( zaten yapım gereği muhattap olmam)
3.ama biri beni haksız yere ezecek,küçük düşürecek,hakkımı yiyecek,yok yere bağırıp çağıracak,küçük düşürecek...ilk etapta gereği gibi ağzının payını veririm...kısacası i...tin g...tüne sokarım onu..

kısacası uzak dursunlar benden..ben sakin sakin işimi gücümü zaten yaparım...ama haksızlığa zerre tahammülüm yok

sonrasını bilmiyorum..şiddeti tasvip etmiyorum :)

neyse ben birşey diyemem istediğin gibi davranabilirsin ama dediğin şekilde davranırsan malesef seninde dediğin gibi çok sürmez ilk e son memurluk deneyimin olur. en kötü bir kuleye verilirsin orada nöbetlerini tutarsın belki hem kimsede rahatsız etmez ne diyeyim başka

@fringe ayazefe nin dediklerine kulak ver, amirine karşı gelme kanunsuz birşey değilse

örnek olarak şöyle bir şey vereyim; şimdi amirin senden birşey yapmanı istedi sana dedi şu evrağı filancaya götür gel dedi. sende dedin bu benim işim değil yapmam dedin mesela karşı geldin yapmadın. aradan biraz zaman geçti senin önemli bir işin çıktı ve izin almak zorundasın. durumu amirine anlattın izin istedin. işte orda acısını çıkarır bu yaptığının misal olarak. :) basit bir örnek size

24/08/2016 tarihiitibariyle yerleştirilen engelli (aday) personelin atamaları yerleştirildikleri veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.

sanırım istanbula gitmeden istediğin ilide seçebileceksin yanlış anlamadıysam

Üst Alt