Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asgari ücretten biraz daha fazla maaş alan birinin emekli aylığı ne kadar olur?

celebikizi

Benim sigorta girişim 2003 yılı onun için 3920 pirim günü ve 17 yıl 8 ay yıl şartına tabi oluyorum. o tarihre 25.12.2020 tarihine denk gelmekte maalesef.

deathless

Dostum bu maalesef garabet bir durum! Bu hükümetin asgari ücret ve emekli maaşı politkasının savunalacak yanı yok! Sebep ve müsebbip konusu nedir tartışılır ama tartışılmayacak şey, bu maaşların açlık sınırını bile kurtarmayacağı olduğu! E hali ile güç sahibi hükümet olunca eleştirmek de hakkımız!

merhaba arkadaşlar 2001 giriş %54 engelliyim sgk da 5000 üzeriden görünüyor yatan 3290 günüm var 4600 da falan emekliliği hak edeceğim mesela şimdi emekli olmuş olsam 1100 1200 gibi mi maaş alacağım kamuda işçiyim

mahmut85

bu nedir arkadaş ya valla şaşırıyorum iyice ne kadar saçma bi rakamlar bu maaşa bizler nasıl geçincez.. Yanılmıyorsam normal şartlarda asgari ücretle emekle olan birinin emekli maaşı şuan asgari ücret üzerinden yatıyor. bize gelince neden bu kadar düşük

Üst Alt