Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşık olup aklını kaybeden var mı?

lise zamanımda bir kızı çok sevmiştim. sevgili de olmuştuk. bazen okuldan kaçar parklarda el ele tutuşur sakin bir yer bulursak öpüşürdük. sonra kız beni terk etti çok yıkılmıştım. bazen kavuşmak da yetmiyor.
sonra üniversiteye başladım orada kız arkadaşlarım oldu ama biri bende travma yarattı borderline hastası bir kız arkadaşım oldu. hayatımı zindana çevirdi ve ayrıldık sonunda. Bazen hala onu rüyamda görürüm kabus gibi geçer onunla olan rüyalarım. hassas insanlar için terk edilme veya sevdiğine açılamama bence ileride psikolojik sorunlar yarattığına inanıyorum bende. hee psikoz kadar ileri seviye olur mu bilemem ama ruhun aldığı acı bilinci de etkiliyor maalesef

@sokr@t, Yani yatsaydı demek pek doğru bir yaklaşım değil kavuşmak daha doğru🙂

Cinsellikte aşkın bir parçası ama sırf ona indirgemek doğru değil o aşk olmuyor o et parçasının zevki için duyulan geçici bir istek sırf ona istek duyulursa birlikte olununca o duygu söner ama aşk ve sevgi öyle değil çok daha geniş kapsamlı ve derin bir duygu maalesef günümüzde genelde aşk denilen şey bir et parçasına duyulan geçici bir haz sadece.

Bu üzerinde çok konuşulabilecek uzun ve derin bir konu.

@kara duman, aşk sadece cinsellik değildir elbette aşık olunan kişinin huyu suyu karakteri zekası karizması v.s... diye uzar gider .:)
Ama kimse cinsel yakınlık ve istek duymadığı kişiye de aman ne kadar iyi insanmış diye de aşık olmaz değil mi ?Ben olmam mesela.:)
Karşıdaki kişi belki çokta iyi biri olmasa bile mıknatıs gibi sizi çekebilir kadınlar özellikle kendilerinden zeki olmayan bir erkeğe aşık olmaz.
Dediğiniz gibi bu konu uzun ve derin bir konu aşk ne sadece cinselliktir ne de cinsel istek duymadığı beğenmediği birisine aşık olunabilir

@Nurtan, evet herkesle aşk yaşanmaz .Aşık olmak istersin olamazsın aşk benden uzak olsun dersin bir bakmışsın aşık olmuşsun .:love:

psikoz atağım böyle başladı benim de kesinlikle alakası var diye düşünüyorum ama kızdan çok hoşlanmıyordum aslında sadece reddedilince kendimi çok kötü hissettim depresyona girdim ardından psikoz atağı geçirdim ve şimdi iyiyim ses falan hiçbir şey yok ama o 1 sene ölüm gibiydi.

Üst Alt