Solveus
videodaki aletin satışı var mı fizik tedavi cihazlarını andırıyor.
Ben de aşırı aktif mesane hastasıyım
18 yaşından beri
sağlık olarak çok iyiyim Allah'a şükür testler temiz çıkıyor.
2009 da sistoskobi oldum yapan hekim mesaneye su verdiğimizde daha dolmadan kasılmaması gerekiyoken kasılıyo az bir idrara bile tepki veriyo demişti yııılllaaarr önce .
Tedavisi- Kesin bir tedavi yok dayanılmaz olursa talep halinde BOTOKS enjeksiyonu yapabiliyoruz onun da garantisi yok iyi de gelebilir gelmeyebilirde iyi gelirse 6 ay sonra tekrarlanması gerekir demişti
çay alkol kahve sigara tetikler demişti süt ürünleri yeme onu yeme bunu yeme bildiğin %80i yeme demişti
benim zaten çay haricinde bir alışkanlığım yok ta vücut beslenme yönüyle güçsüz kalınca ŞİKAYETLER GEÇMİYOR SADECE SÖNÜYOR BİRAZ. O da vücut yavaşlıyo çünkü MESANE'yi en az şekilde etkilesin diye GENİŞ bir diyeti var.
Öylede geçmiyo böylede geçmiyo onun için ben sporu mu yapıp yiyorum yani.
En kötüsü de cinsel hayatı etkiliyor. Bu kısım bazılarına aykırı gelebilir ama yazmak zorundayım. Çok iyi başlayan cinsel performansınız gelen çiş hissiyle ağrıya dönüşen bir çileye dönüşüyor. Zaten bunu çoğu üroloji uzmanı söyler. Prostatta bişey yoktur. Sağlıklı durumdadır Sertleşme başlangıçta çok iyidir ama MESANE'nin gereksiz kasılması herşeyi berbat eder.
Düşünüyorum bazen çok büyük günahlarda işlemedim lanet olsun diye isyan edesim geliyor ama yapacak bişey yok dua etmekten başka belki bir gün şifa buluruz.