Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşka ve hayata dair özlü sözler...

Goethe senden almıştır kesin..:)

‎''SENİ SEVİYORUM'' diyebiliyorsam bu; sende bütün insanlığı, bir anlamda canlı olan her şeyi ve yine SENDE...''KENDİMİ SEVİYORUM'' demektir.

Erich Fromm

İnsanlara, onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunma!

Balzac

"Hiç durmadan parantez aç , ben kapatırım..Sen ünlemlerle takıl, ben soru işareti olup aklında saltanatlar kurarım..Sen eksilerden artılara geç, çarpıları ben atarım...Sen virgüllerle uğraşırken, ben çoktan noktayı koyup kayıplara karışırım ve sana öyle bir eşittir bırakırım ki, eşitleyecek hiçbir şey bulamazsın!"

Küçük İskender

Kovalamaktan, aramaktan yorulduğumdan beri bulmayı öğrendim.

Friedrich Nietzsche

Zaman unutturmaz, sadece uyuşturur..

Charles Bukowski

Umutla yolculuk etmek. Gidilecek yere varmaktan çok daha güzeldir.

Robert Louis Stevenson

[FONT=lucida grande]Her aşığım diyen aşık olmaz . [/FONT]
[FONT=lucida grande] Her sevgiden bahseden sâdık olmaz . [/FONT]
[FONT=lucida grande] İlahi herkes mert bir aşık olmaz . [/FONT]
[FONT=lucida grande] Sıradan kalplerde " AŞK " derdi bulunmaz ..! Hz. mevlana[/FONT]

Bir baba çocuğuna burnunu, gözlerini hatta aklını miras bırakabilir, ama ruhunu veremez; ruh her insanda yenidir

Hermann Hesse

Kendimi her zaman mutlu hissederim. Neden biliyor musunuz?
Çünkü kimseden bir şey ummam.
Beklentiler daima yaralar. Hayat kısadır.
Öyleyse hayatınızı sevin.
Mutlu olun ve gülümsemeye devam edin.
Sadece kendiniz için yaşayın ve;
— Konuşmadan önce dinleyin,
— Yazmadan önce düşünün,
— Harcamadan önce kazanın,
— Dua etmeden önce bağışlayın,
— İncitmeden önce hissedin,
— Nefret etmeden önce sevin,
— Vazgeçmeden önce çabalayın,
— Ölmeden önce yaşayın.
Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.

William Shakespeare

Mutluluk kapsını kapadığında, bir diğeri açılır; ama biz kapanan kapıya o kadar bakarız ki, açılmış olan yeni kapıyı göremeyiz.

Marquez

[FONT=Trebuchet MS]Aynı gökte uçarlar, lakin karganın dünyası başka, şahininki başkadır.
Muhammed İkbal[/FONT]

‎''Kusurlarımı Seviyorum.. Darılınca Suratımı Asmayı, Canım Sıkıldığında Olur Olmaz Bağırmayı, Kıskançlık Krizlerimi. Bazen Düşünmediklerimi Birden Söylemeyi, Bazen Herşeyi Yüzüme Gözüme Bulaştırmayı. Öfkelerimi. Kızınca Küsmeyi. Heyecanlarımı. Benden İyi Olduklarını Düşündüklerimi... Ki Yok :)
Geç Yatıp Geç Kalkmayı , Yatakta Tembellik Yapmayı, Gereksiz Para Harcamayı. Bazıları Haketmediği Halde Sevmeyi. İçimdeki Çocuğu, Beni Seviyorum. İyi ki Varım, İyi ki Ben Benim. Ne Mutlu Çok Mükemmel Değilim. Ama Benden Bir Tane Daha Yokkk. Beni Seven Böyle Sevsin Sevmeyenede Zaten Yol Verdim Gitsin.

NAZIM HİKMET RAN

" Yalan olduğunu bilsen dahi inanacaksın insan oğluna,
yani dinleyeceksin onu, niçin yalan söylediğini anlamaya
çalışacaksın. Bazen yalan, insanın özünü gerçeklerden daha çok açığa vurur!..."

Maksim Gorki

Benimle kucaklaşmadan güçlenemeyeceğini, ben özgür olmadan, özgür olamayacağını ne zaman anlayacaksın?

Sırrı Süreyya Önder

Bazen susarsın. Yenilmiş eksik ve yaramaz sanırlar seni. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.

Fyodor Dostoyevski

Biz önceden küçük şeylerle mutlu olan insanlardık. Sonra aklımıza sevda diye bir şey soktular, toparlanamadık.

Yılmaz Güney

Eğer bir çocuk sürekli eleştiriliyorsa, kınama ve ayıplamayı öğrenir.
Eğer bir çocuk kin ortamında büyüyorsa, kavga etmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk alay edilip aşağılanıyorsa, sıkılıp utanmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk devamlı utanç duygusuyla eğitiliyorsa, kendini suçlamayı öğrenir.
Eğer bir çocuk hoşgörü ile yetiştiriliyorsa, sabırlı olmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk desteklenip yüreklendiriliyorsa, kendine güven duymayı öğrenir.
Eğer bir çocuk övülüyor ve beğeniliyorsa, takdir etmeyi öğrenir.
Eğer bir çocuk hakkına saygı gösterilerek büyütülüyorsa, adil olmayı öğrenir.
Eğer bir çocuk aile içinde dostluk ve arkadaşlık görüyorsa, bu dünyada mutlu olmayı öğrenir..

Doğan Cüceloğlu

Hayvan olmak istiyorsan olabilirsin elbette. Bunun için insanlığın acılarına sırt çevirmen Ve yalnız kendi postuna özen göstermen yeterlidir.

KARL MARX

"Genellikle insanlar sizi kritik edip sizinle alay etmek için her zaman bir eksiğinizi bulacak ve kimse sizi olduğunuz gibi kabul etmeye yanaşmayacaktır."

Charlie Chaplin

[FONT=Tahoma][SIZE=2]Aşkına sadık olan kimse canına kıyabilendir; yüreksiz adam kendine aşıktır...[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Tahoma][SIZE=2]
Sadi [/SIZE][/FONT][/FONT]

[FONT=lucida grande]ÖyLe sevdim kii , avuç doLusu kadar sanma . . Yürek doLusu kadar . . ÖyLe bir özLedim kii , bütün tutukLuLara yetecek özqürLük kadar . . Her yanımda oLmadıqın anı üst üste koysam qüneşe uzanacak kadar . . Yanyana dizsem dünyayı bin kez saracak kadar . . Ve sensizLiqe de öyLe üzüLdüm kii , öLüm kadar . . Ben seni böyLe sevdim işte Yâr . . Az qeLir aş , ekmek hatta su . . Ve az qeLir soLuduqum hava . . İLLede bir öLçü sorarsan . . ŞekLi bütün sevenLerin yüreqi . . Evren kadar bir hacim . . Everest kadar yüksek . . Aqrı daqı kadar aqır . . Adı dersen Aşk , içimdeki Sen kadar qerçek .[/FONT]

[FONT=lucida grande]Hani cok sewdiqm biri wardı ya .. Smdi baskasnin sewdiqi oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani bana birtanem derdi ya .. Smdi baskasına söyLer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani kaLbini kırsam biLe beni sewerdi ya .. Smdi baskasını sewer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani hep derdimi dinLerdi ya .. Smdi baskası...nı dinLer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Artk qüLmüyor Yüzüm ..[/FONT]
[FONT=lucida grande]...BiLmiyorum ..[/FONT]
[FONT=lucida grande]Benim sonum Ne oLmus ..[/FONT]

[FONT=lucida grande]AnLadm Ki Benim oLan Beni Coktan Unutmus ![/FONT]

Aşk sevmesini bilen için vardır ve karşılıksızdır. 'ne kadar seversen o kadar severim' gibi düşünmek aşk değil, tüccarlıktır!

Can Dündar

[FONT=lucida grande]ilk siqaramın dumanı qibiydin[/FONT]
[FONT=lucida grande]TEDİRGİN.......[/FONT]
[FONT=lucida grande]Sonrakilerin nefesi qibiydin[/FONT]
[FONT=lucida grande]ALIŞKANLIK........[/FONT]
[FONT=lucida grande]Ve biraz öncekinin külü qibisin DEGERSİZ....[/FONT]

[FONT=lucida grande]Hani cok sewdiqm biri wardı ya .. Smdi baskasnin sewdiqi oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani bana birtanem derdi ya .. Smdi baskasına söyLer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani kaLbini kırsam biLe beni sewerdi ya .. Smdi baskasını sewer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Hani hep derdimi dinLerdi ya .. Smdi baskası...nı dinLer oLmus ![/FONT]
[FONT=lucida grande]Artk qüLmüyor Yüzüm ..[/FONT]
[FONT=lucida grande]...BiLmiyorum ..[/FONT]
[FONT=lucida grande]Benim sonum Ne oLmus ..[/FONT]

[FONT=lucida grande]AnLadm Ki Benim oLan Beni Coktan Unutmus !....[/FONT]

İnsanların da yan etkileri var. Bazıları başını döndürürken, bazıları mideni bulandırabiliyor.

Nicanor Parra

''Kazanmak için doğanları hayat felsefesi: Ben kazanmadıysam, oyun henüz bitmiş sayılmaz!''

Mümin Sekman

Kim bilir.. Masalınızın kahramanı, başka bir hikayenin figüranı olmaya gitmiştir belki de...

Nazım Hikmet Ran

Her dost dosdoğru dost olmuyor.

William Shakespeare

Genç dostum, eğer insanların her zaman akıllarıyla hareket ettiklerini varsayarsak, dünyanın gidişatından hiçbir şey anlayamayız. Akılsızlık Tarih'in en güçlü ilkesidir.

Amin Maalouf

"Dünyayı nasıl görmek istediğinize dair seçiminiz,gördüğünüz dünyayı yaratır. "

KAUFMAN

Üst Alt